mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna hčerka povsem uničila svoj obraz

6. 9. 2016; 10.32
Avtor: K.A.
Chloe Lattanzi
Številne operacije so povsem spremenile njeno podobo.

Hči hollywoodske igralke Olivie Newton John, Chloe Lattanzi (30), se je spremenila v živo barbiko. Slavna hčerka je porabila skoraj pol milijona dolarjev, da si je operirala prsi, ustnice, noge, zadnjico in naredila še nekatere druge popravke.

Med številnimi operacijami so ji odstranili tudi rebro, da bi njena postava kar čim bolje spominjala na Barbie postavo. Chloe je naravnost obsedena s postavo, ki jo ima svetovno znana otroka za igrače, Barbie. Njena slavna mama je že dlje časa močno zaskrbljena za svojo hčerko, želi pa si, da bi hčerka končno našla nekaj, kar bi jo v življenju resnično veselilo.

Chloe je pred časom ameriškim medijem dejala, da nikoli ni povečala prsi, popravila ustnic ali spremenila oblike nosu. Že leta se bori z odvisnostjo od drog in alkohola. Leta in leta je imela tudi težave z motnjami hranjenja, pestile pa so jo tudi psihične težave. "Pred mamo sem bila tolikokrat pijana in pod vplivom drog, da na koncu verjetno sploh ni več ničesar opazila, ker je bilo to že povsem normalno stanje zame," je ameriškim medijem dejala Chloe.

Konec lanskega leta je Chloe objavila priredbo spota The Magic, a je naletela na številne negativne komentarje.

prejšnji članek
Te noge so vznemirjale v Benetkah
Svet slavnih
Te noge so vznemirjale v Benetkah
naslednji članek
Trpinčena igralka nič več sama
Svet slavnih
Trpinčena igralka nič več sama