Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavni športnik v postelji zasačen z drugo, zdaj pa takole!

7. 9. 2016; 09.04
Avtor: A.K.
kasi

foto: Snapchat

Najprej jo je prevaral, nato zaročil.

Po tem, ko si je Usain Bolt v Riu dal duška in svoje dolgoletno dekle večkrat prevaral z različnimi ženskami, je zaprosil svojo Kasi.

Več dni je polnil naslovnice tujih časopisov s svojimi nočnimi prigodami, ki jih je spremljalo večje število žensk, tudi golih, nato pa je slavni tekač zaprosil svoje dekle Kasi Bennet iz Jamajke.

Takoj po tem, ko je osvojil 3 zlate medalje na Olimpijskih igrah v Riu De Janeiru, se je 30-letnik odločil, da pelje svoje dekle na romantične počitnice na Bora Boro. Tam jo je, sodeč po njegovih Snapchatovih zgodbah, zaprosil za roko. Objavil je fotografijo Kasi in nanjo zapisal: »Rekla je da.« Nato pa je dodal še slikovito izjavo: »Edina oseba, katere mnenje mi je pomembno.«

Bolt je tako očitno zavrnil govorice, da je Kasi večkrat prevaral v zadnjih nekaj tednih. Takoj po koncu OI sov javnost prišle fotografije, na katerih se poljublja z neko Brazilko. Nato je odšel v London, kjer je praznoval 30. rojstni dan in ga proslavil s skupino prijateljev in nekaj golih deklet.

V javnost so prišle tudi fotografije, kjer je vidno, da je v svojo hotelsko sobo odpeljal kar nekaj deklet.

Manekenka Nailah Dillar je nedavno razkrila, da je bila z Boltom v zvezi nekaj let, potem pa ga je zapustila, ko je spoznala, da je Usain hkrati v zvezi tudi s Kasi. Za britanski The Sun je povedala, da ga je večkrat zavrnila, ko jo je prosil, da bi preizkusila seks v troje še z nekim dekletom. »On verjetno misli, da si zasluži vse ženske na svetu zdaj, ko je najhitrejši človek na svetu. Jaz bi mu rekla le, da upam, da uporablja zaščito, ko spi z vsemi temi ženskami,« je zaključila Nailah.



foto: Snapchat

foto: Snapchat

foto: Snapchat

foto: Reuters

prejšnji članek
Takšne napovedi o Miši Molk so se potrdile
Svet slavnih
Takšne napovedi o Miši Molk so se potrdile
naslednji članek
Voditelj na Pop TV očetu pri 76 letih povedal takšno stvar
Svet slavnih
Voditelj na Pop TV očetu pri 76 letih povedal takšno stvar