Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Svojo babico je strpal v dom za ostarele

19. 9. 2016; 10.12
Avtor: A.K.
Brad Pitt

foto: Zimbio

Brad Pitt, ameriški igralec in producent mnogim humanitarskim organizacijam, ki jim je daroval na milijone dolarjev, je na svojo družino pozabil.

»Oddaljil se je od mene že, ko je bil še poročen z Jennifer, odkar pa je z Angelino pa me je prepustil samo sebi. Včasih mi je še poslal kakšne rože ali pa me poklical po telefonu, zdaj pa je pozabil name,« pravi 94-letna Betty Russell. Mama Pittovega očeta Betty zadnjih 8 let živi v igralčevem rodnem mestu Shawnee v Oklahomi v domu za ostarele.



Inšpekcije so že nekajkrat opozarjale na nepravilnosti in celo namigovale, da bodo dom za ostarele morali zapreti, saj je ocenjen pod standardom. In čeprav je institucija slaba in neprimerna, je Betty tam zelo srečna. Ima svojo sobo, kjer jo redno obiskujejo vnuki in nečaki, ki živijo v bližini. Brad ni eden izmed njih, saj je na svojo babico, kot kaže, popolnoma pozabil.

foto: Vir: Reuters

»Jasno mi je, da Brad ne plačuje za dom, čeprav si Betty zasluži boljšega kot je ta, ampak vse odkar ima svojo družino, je popolnoma pozabil na nekoč oboževano babico. To je res žalostno,« je razkril njegov daljni sorodnik.

Angelina se sramuje Bradovih staršev, Williama in Jane, saj sta za razliko od nje, zelo konzervativna. Ko sta javno priznala, da bosta glasovala za Donalda Trumpa, sta se Brad in Angelina v šoku in osramočena za nekaj časa umaknila iz javnosti.

prejšnji članek
Bi jo prepoznali?
Svet slavnih
Bi jo prepoznali?
naslednji članek
Tako sta se pevkina otroka soočila s smrtjo svojega očeta
Svet slavnih
Tako sta se pevkina otroka soočila s smrtjo svojega očeta
#obraziavenija
obraziavenija