mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako neokusno! Neprimeren komentar, s katerim je razočaral

19. 9. 2016; 03.09
Avtor: C. R.
matt leblanc

foto: Profimedia

Igralec Matt LeBlanc je na podelitvi Emmyjev s svojim seksističnim komentarjem razjezil številne ženske.

Matt LeBlanc, znan po vlogi Joeyja v nanizanki Prijatelji, in 29-letna igralka Emilia Clarke, zvezdnica serije Igra prestolov, sta se spoznala pred nekaj meseci v televizijski oddaji britanskega voditelja Grahama Nortona. Emilia je takrat Mattu priznala, da je njegova velika oboževalka. Kolega sta se ponovno srečala na včerajšnji podelitvi emmyjev, a to srečanje simpatični igralki ne bo ostalo v najlepšem spominu.

Voditelji na rdeči preprogi so ju spomnili na njun skupni sebek, ki sta ga posnela po snemanju oddaje, nato pa so Matta vprašali, ali spremlja Emilijino nanizanko. "Pogledal sem prvo sezono, nato pa prenehal. Takrat se je začela slačiti, zato bi moral nadoknaditi zamujeno," je pred Emilio dejal Matt. Njene reakcije kamere niso zabeležile, so pa zato na njegov račun padale številne kritike na družbenih omrežjih. 

"Kako neokusno! Nekoč sem ga cenila, zdaj pa me je razočaral. Ta človek ima hčer, kako bi se počutil, če bi nekega dne nekdo zraven nje komentiral na tak način,"  je na facebooku zapisala ena od njegovih nekdanjih oboževalk. "Beremo, da nekateri to imenujejo flirtanje. To je popoln seksizem in ponižanje, ne pa flirt. Moral bi se sramovati tega, kar je rekel," pa se je glasil eden od zapisov na twitterju. 
prejšnji članek
Ko vas napade želja po sladkem
Kulinarika
Ko vas napade želja po sladkem
naslednji članek
Si tudi vi že celo življenje napačno brijete noge?
Zdravje
Si tudi vi že celo življenje napačno brijete noge?