franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ločitveni zahtevek Brangeline zaradi »nepremostljivih razlik«

21. 9. 2016; 01.07
Avtor: A.K.
brad1

Skupaj sta bila 12 let.

Zvezdniški zakonski par Angeline Jolie in Brada Pitta resnično razpada.

Igralkin odvetnik je potrdil govorice, v ponedeljek je zaprosil za razvezo zakona in medijem zaupal: »Odločitev je bila takšna zaradu zdravja celotne družine. Angelina ne bo komentirala ničesar, prosila je, da se družini zagotovi zasebnost.«


Angelinin dolgoletni manager Geyser Kosinski je za E! Online povedal: »Angelina bo vedno storila vse v njeni moči, da bo poskrbela za svoje otroke in njihov interes.«

To je Pittov drugi zakon, pred Angelino je bil poročen z Jennifer Aniston, Joliejeva pa z Billyjem Bobom Thorntonom in Jonnyjem Leejem Millerjem.

Igralka želi imeti polno skrbništvo za njunih 6 otrok, Brad pa naj bi lahko imel pravice so obiskov.

foto: Reuters

Par ima skupaj 6 otrok, 3 sta posvojila, 3 pa so njuni biološki otroci. Poročena sta komaj dve leti, skupaj pa sta že 12 let.

Njune zakonske težave niso ravno jasne, saj sta preživela že mnogo hudih trenutkov drug ob drugem. Angelina si je odstranila dojke, jajčnike in maternico, ker je izvedela, da je podvržena raku na dojkah in jajčnikih. Zbolela je tudi za anoreksijo in močno shujšala, Brad pa ji je vedno stal ob strani in ji pomagal, ko se je vmes borila še z depresijo. Že pred časom so v javnost pricurljale novice o Bradovem varanju s soigralko v novem filmu, ki ga je snemal, vendar te govorice nikoli niso bile potrjene. Lansko leto je igralka priznala, da imata težave v zakonu: »Z Bradom imava zadnje čase težave. Prepirava se in imava probleme, kot vsak drugi par. Imava dneve, ko si greva na živce in si želiva le mir.« Na sodišču jo bo zastopala odvetnica Laura Wasser, ki je nekoč zastopala tudi Johhnyja Deppa, Kim kardashian, Stevieja Wonderja in celo Britney Spears.

prejšnji članek
Razmislite, preden se spustite v razmerje s tem astrološkim znamenjem!
Horoskop
Razmislite, preden se spustite v razmerje s tem astrološkim znamenjem!
naslednji članek
Če nimate ideje za kosilo, preizkusite ta recept
Kulinarika
Če nimate ideje za kosilo, preizkusite ta recept