900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je Brad Pitt na letalu pretepel svojega sina?

23. 9. 2016; 07.46
Avtor: C. R.
maddox

Angelina in Maddox

Zgodba o ločitvi Brangeline postaja vse bolj jasna: na zasebnem letalu Jolie-Pitt se je zgodil incident, ko sta se igralca z družino vračala domov iz Francije.

V incident so bili vpleteni Brad Pitt, Angelina Jolie in eden od njunih sinov - Maddox, ki je posegel v prepir med staršema.

Od tukaj dalje pa podrobnosti še niso povsem jasne. Vemo, da FBI preiskuje zadevo, ker se je incident zgodil na mednarodnem letu, in da je tudi ameriška organizacija za zaščito otrok naredila intervju z Angelino in Bradom. Kaj točno se je dogajalo?

Spletnemu portalu People je eden od virov blizu igralcu dejal, da je bil Pitt na letalu prejšnjo sredo opit in se je sprl z Angelino, v prepir pa je posegel eden od njunih starejših otrok. Nato je prepir med staršem in otrokom ušel nadzoru. Omenjeni vir je povedal še, da Pitt pri tem ni poškodoval otroka. »Svojega otroka ni udaril po obrazu ... Položil je roko nanj, saj je soočenje iz oči v oči uhajalo nadzoru. Kakršnekoli hujše obtožbe so pretiravanje in laži.«

Dejstvo, da je to Pittova »uradna verzija«, je osupljivo. Težko je namreč razumeti povezave med tem, da Brad ni udaril sina in da sta bila iz oči v oči in da je bilo vse skupaj le na psihični ravni. 

Brad incidenta ni govoril ali videl otrok oziroma Angeline. foto: Profimedia

Vse kaže na Maddoxa

Otrok, ki je posegel v prepir staršev, je skoraj zagotovo Maddox. Tudi spletni portal TMZ v svoji verziji zgodbe omenja ravno njega. In kot vse kaže, je Angelini prekipelo predvsem zaradi otrok in ne zaradi Bradovega popivanja, saj naj bi po navedbah TMZ-ja igralka vztrajala, da Brad v času incidenta ni bil pijan. »Angelina je občutila, da je incident na letalu konec njune zveze.«

People Magazine je poročal še o tem, da Brad od incidenta ni govoril ali videl otrok oziroma Angeline. V torek je najel tudi odvetnika Lancea Spiegla, Angelino še vedno zastopa Laura Wasser.

Us Weekly poroča še, da naj bi obstajali videoposnetki »nečesa« in da zato Brad ne daje nobenih izjav, saj ne ve, kaj lahko še pričakuje.

prejšnji članek
Konec je! Pet znakov, da je čas za prekinitev razmerja
Zdravje
Konec je! Pet znakov, da je čas za prekinitev razmerja
naslednji članek
Petra Kerčmar dejansko nima ničesar
Svet slavnih
Petra Kerčmar dejansko nima ničesar