zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ines Erbus včasih naredi tudi kaj takšnega

29. 9. 2016; 02.25
Avtor: N.N.
ines erbus
Letošnje tekmovalka oddaje Znan obraz ima svoj glas, Ines Erbus je izdala nov singl z naslovom Kada cura časti.

Pesem Kada cura časti je plesna, hitrih ritmov, pozitivna in primerna za klubske zabave, ki prihajajo v tem jesenskem času. Nastala je v sodelovanju z Dušanom Bačićem kot teksopiscem in Branimirjem Mihaljevićem kot avtorjem glasbe. Aranžma pa je delo Mihaljevića in Vujević Daniela. Preverjena ekipa, s katero že dlje časa sodeluje. "Zdi sem mi, da smo punce zadnje čase bolj pogumne kot fantje. Če je treba, stvari vzamemo v svoje roke." 

Pesem je dobila tudi vizualno podobo, ki je nastala v sodelovanju z Nikom Karo- Karo media, s katerim je v preteklosti že sodelovala. "Z ekipo smo snemali v Italiji, na čudoviti peščeni plaži- v Lignanu, kamor se bom sigurno še vrnila... Bili smo prava atrakcija. Ljudje so se ustvljali, gledali, snemali , slikali, nekateri pa so se cello nastavljali da bi bili v spotu…" (smeh) 

Kot pravi Ines: "V videospotu se vidi, da smo ujeli vroč in sončen dan. A čisto zares, je bilo še veliko bolj vroče! Mislim da smo snemali na okrog 32°C in kot boste lahko videli, zraven še telovadili." 

"Italjani res nimajo pojma o angleščini. Skoraj so nas vrgli iz hotela ker niso razumeli da ne bo 6 ljudi spalo v sobi za 2, ampak da samo koristimo sobo za urejanje, saj snemamo glasbeni videospot. Nazadnje smo le ugotovili način in jim z google translate-om prevedli kaj počnemo. hhehhe... Ko smo se že odpravljali domov, pa je lastnik hotela, s katerim smo se čez dan prerekali, vztrajal da se slika z mano. Totalna komedija!"

"Med snemanjem nočnih kadrov pa nas je presenetila tudi policija. Ustavili so nas zaradi vožnje v odprtem prtljažniku, kjer smo s puncami imele še manjši ognjemet. Hvala bogu smo brez sankcij prišli domov." 

Za make up je poskrbel Empera Atrizz, za frizuro Kristjan Škamljič, styling pa je tokrat pripravila sama. V videospotu lahko vidite tudi kopalke svetovno uspešne znamke Hard swimwear, ki so delo dipl. modne oblikovalke Hane Hees Pavlinc. "Moram prinati da sem nad njimi naravnost navdušena."

Glavni akter v spotu, poleg Ines pa je David Žalec, ki ima vlogo samega sebe; osebnega trenerja, ki pokakaže svoje atribute in poskrbi za zavidljive postave lepih deklet. Ines sta se na snemanju pridružili tudi Nika Krmec, ki smo ji lahko spremljali v skupini Foxy Teens in Katja Štemberger (make up vizažistka).

prejšnji članek
Najprej napadel manekenko, nato še to zvezdnico
Svet slavnih
Najprej napadel manekenko, nato še to zvezdnico
naslednji članek
S preprostim receptom je shujšala 60 kilogramov!
Svet
S preprostim receptom je shujšala 60 kilogramov!