sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska voditeljica dobila odlične priložnosti

6. 10. 2016; 08.25
Avtor: A.C./Zvezde
janez lombergar

Zdaj, ko so se strasti umirile, Janez Lombergar in Ksenija Horvat Petrovčič uživata v njuni, sprva prepovedani, ljubezni. foto: Mediaspeed

Novinarka in voditeljica Ksenija Horvat uživa življenje: potem ko so se po ločitvi od nekdanjega moža Petra Petrovčiča, s katerim ima dva otroka, stvari umirile in uživa z novim partnerjem, televizijcem Janezom Lombergarjem, ima čas tudi za konjičke.

»Vesela sem jeseni, ker se začne tudi gledališka sezona. Letos sem videla že veliko dobrih predstav, pred kratkim me je navdušila zelo aktualna predstava s super igralci v MGL Leonce in Lena, pa tudi Mini teater in novomeški Anton Podbevšek teater sta zelo dobro začela sezono,« je razkrila, kolikokrat je v nekaj tednih obiskala gledališče. »Sicer pa je jesen res polna delovne vneme, najbrž se na nas prenaša tudi z otrok. Moja otroka sta poleg šole oba polno zasedena z glasbeno šolo. Anastazija že tretje leto igra klavir, Taras pa četrto leto flavto, tako da je doma pogosto kar prijetno glasno. Meni so se seveda začela snemanja oddaj Intervju in Profil. Imela sem priložnost intervjuvati nekaj res velikih in močnih osebnosti in ustvarjalcev, kot sta ameriški pesnik Charles Simic in bosansko-francoski pisatelj Velibor Čolić. Obe oddaji me res zelo zaposlita, ker sta zahtevni oddaji, za katere se je treba dobro pripraviti.« Seveda pa ji je v pomoč tudi Janez, ki je pravi prekaljeni televizijski maček.

prejšnji članek
Ne pričakujte preveč: To astrološko znamenje vas ne bo zadovoljilo
Horoskop
Ne pričakujte preveč: To astrološko znamenje vas ne bo zadovoljilo
naslednji članek
Brez službe in denarja: Znana igralka zaradi videza ostala brez vloge
Svet slavnih
Brez službe in denarja: Znana igralka zaradi videza ostala brez vloge