zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Priznala je svoje najhujše napake

6. 10. 2016; 05.30
Avtor: A.K.
victoria beckham
Victoria Beckham je povedala, katere so bile njene najhujše modne napake.

Slavna Britanka, pred leti mlada pevka, zdaj pa že dolgo nosi naslov modne ikone, je uspešna in cenjena modna oblikovalka. Žena Davida Beckhama je tokrat priznala, da je tekom svoje kariere storila kar nekaj napak, ki se jih zaveda in jih tudi prizna. »Nekoč sem mislila, da je normalno nositi PVC kombinezon ali hoditi po Disneylandu v Louboutinkah v devetem mesecu nosečnosti,« je priznala nekdanja članica Spice Girls. Priznala je tudi, da ji je bilo vedno pomembno, da je ves čas pripravljena na kamere. »Vstopim na letalo v Londonu, 11 ur kasneje zapustim letalo, spodaj pa me bombardirajo paparazzi. Zato mi je vedno bilo pomembno, da sem videti kar se da sveža. Če te pa že ne preganjajo paparazzi, potem se vedno najde nekdo, ki se želi fotografirati s tabo, zato sem vedno pripravljena na vse,« je iskreno priznala.

Odkrila je svojo glavno skrivnost za popoln videz kože in to naj bi bil losos. Victoria naj bi menda nekoč imela hude težave z aknami na obrazu, zato ji je njen dermatolog svetoval, naj to živilo je vsak dan.

Mama štirih otrok je povedala še, da spoštuje vse ženske, se pa umika od tistih, ki nje ne spoštujejo: »Nimam časa za takšne ženske, ki ne spoštujejo in podpirajo drugih žensk. Največji kompliment je prav tisti, ki ga dobiš od druge ženske,« je še zaključila.

Povedala je, da ima v njihovi družini prav sama največ oblek, njen soprog pa za njo ne zaostaja veliko.

prejšnji članek
Ta novi trend vas bo vrgel na zadnjico!
Moda&Lepota
Ta novi trend vas bo vrgel na zadnjico!
naslednji članek
Ameriška pevka ima vsega dovolj
Svet slavnih
Ameriška pevka ima vsega dovolj