stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

50 odtenkov njive gre na TV - Greš z nami?

19. 10. 2016; 09.50
Avtor: N.N.
Boštjan Gorenc

Boštjan Gorenc foto: Marko Prijatelj

Ob silnem razcvetu domačega stand-upa nismo uzrli še niti ene TV specialke, kot preskokom hitov s stand up odrov na male ekrane pravijo v tujini. Pižama bo prvi posnel stand up specialko.

V ta izziv bo prvi zagrizel Boštjan Gorenc - Pižama in 4. novembra v ljubljanski Festivalni dvorani za božični TV-program posnel uspešnico 50 odtenkov njive. Del pop kulturne zgodovine si lahko že za 14 evrov, z nekaj sreče pa te tja brezplačno popeljemo mi.

PIŽAMA O NOVEM IZZIVU

»Stand up si je na TV že izboril mesto, a v bolj revialnem smislu, kjer komik dobi pet do deset minut (Planet stand-up) ali kot popestritev oddaje. Dolgometražno si je utrl pot z roasti, kjer pa imajo komiki tudi omejen čas nastopa. Gledali smo tudi prenos Vidovega in Denisovega Udar po moško s Kongresnega trga, ki pa ni bil režiran posnetek dvoranskega šova. Zakaj se ni za celovečerno predstavo odločil že kdo drug, ne vem, pri meni pa je po dveh in pol letih nastopanja 50 odtenkov njive dobilo obliko, ki jo želim ohraniti.«



PREDSTAVA, KI RAZVNEMA SLOVENKE

Pižama je v uspešnici 50 odtenkov njive zaoral med bolj ali manj vidne, a bistvene gradnike slovenstva. Najsi bodo to pisci besedil naših popevk, hripavi novinarji, rokokojski violinisti, impresionistični pesniki ali ustvarjalci reklam, pred njegovimi puščicami ni varen nihče. Pronicljivo seciranje aktualnih dogodkov se prepleta s prodornimi enovrstičnicami, vse skupaj pa zabeli izkušnja očetovstva. Vrhunec je erotična megauspešnica za slovenske gospodinje, po kateri je šov tudi dobil ime.

Pohitite in morda bodo vstopnice prav vaše. Če bi si želeli ogledati 50 odtenkov njive nam pišite na njena@svet24.si. Podelili bomo enkrat po dve vstopnici, pišete pa nam lahko vse do 31.10.2016.

foto: Vir: arhiv Svet24

prejšnji članek
Brad razočaral sinova, jokala ves konec tedna
Svet slavnih
Brad razočaral sinova, jokala ves konec tedna
naslednji članek
Cecin sin osupnil s skoraj golo fotografijo
Svet slavnih
Cecin sin osupnil s skoraj golo fotografijo