palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pogumno priznanje: "Žal mi je, da so jo pokopali z najino skrivnostjo"

28. 10. 2016; 12.59
Avtor: D. B.
gillian anderson

foto: Profimedia

Potem ko je igralkina bivša partnerica umrla za rakom, se je Gillian Anderson odločila javno spregovoriti o svojem ljubezenskem razmerju.

Igralka Gillian Anderson, ki je zaslovela z vlogo agentke Dane Scully v nanizanki Dosjeji X, se je v svojem blogu razpisala o ljubezenskem razmerju, ki ga je imela z žensko. Že pred štirimi leti je sicer Gillian priznala, da je v mladosti izkusila tudi ljubezen z ženskami, a se je opredelila za heteroseksualko. 

Po smrti nekdanje partnerice je Andersonova obžalovala, da zgodba o njeni stari ljubezni ni prišla v medije. Igralka je namreč prepričani, da bi to pozitivno vplivalo na partneričino življenje.

"Ko je bilo najino razmerje že nekaj let zaključeno, mi je ta ženska pomagala, da sem se izvlekla iz depresije in se znebila težkega bremena televizijske slave. Takrat mi je povedala, da ji je eden od tabloidov ponudil 60 tisoč dolarjev (več kot 54 tisoč evrov op. p.) za najine skupne fotografije. Zaradi večih razlogov takrat nisem želela, da informacija pride v javnost. Čeprav nisem mogla niti plačati stanarine, sem jo prosila, da ne proda najine zgodbe," je dejala igralka, ki je bila prepričana, da se je odločila pravilno. Danes to obžaluje. "Teh 60 tisoč dolarjev bi veliko bolj pozitivno vplivalo na njeno kot negativno na moje življenje," je med ostalim še zapisala. 

prejšnji članek
Slaven športnik obseden s svojim videzom
Svet slavnih
Slaven športnik obseden s svojim videzom
naslednji članek
Boleče življenje slovenske športnice
Svet slavnih
Boleče življenje slovenske športnice