gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Branko Đurić Đuro: Tanja je mislila, da ne bom zdržal niti en dan

3. 11. 2016; 08.34
Avtor: K.A.
Branko Đurić

foto: Mediaspeed

Vse se je zgodilo, ko je pred 12 leti ne snemanju filma prišel do spoznanja, da bodo vse živali s snemanja odšle v klavnico.

Popularni igralec Branko Đurić Đuro (54) je prepričan, da je ego krivec za vse slabe stvari, ki se zgodijo v našem življenju. Branko se tako že nekaj časa posveča meditaciji, pred časom pa je zaključil tudi tečaj transcendentalne meditacije, tako da zdaj lahko pomaga tudi drugim. "Vse odkar meditiram sem bolj miren, bolj natančen in boljši človek," je dejal za 24sata.hr in dodal, da ga je k meditaciji nagovorila žena Tanja Ribič (48), ki poleg meditacije trenira tudi jogo.

Meditirati je začel pred 15 leti, s transcendentalno meditacijo pa se je začel ukvarjati pred nekaj leti. Vitko linijo dolguje jogi, morju in dejstvu, da ne je mesa. "Vse se je začelo, ko sem tekom snemanja filma pred 12 leti ugotovil, da bodo vse živali s snemanja po koncu odšle na zakol," je dejal Đuro in dodal, da je takrat soprogi dejal, da nekaj dni ne bo jedel mesa. "Rekla je, da ne bom zdržal niti enega samega obroka brez mesa, kaj šele cel dan. Do takrat sem se pač tako prehranjeval, a zdaj že 12 let ne jem več mesa."

Branko Đurić foto: Vir: Mediaspeed

prejšnji članek
Depresivna manekenka ni mogla vstati iz postelje
Svet slavnih
Depresivna manekenka ni mogla vstati iz postelje
naslednji članek
Iskreno priznanje Giannija Rijavca
Svet slavnih
Iskreno priznanje Giannija Rijavca