cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sin pokojnega Michaela Jacksona razkril, zakaj jih je oče silil nositi maske

8. 11. 2016; 12.15
Avtor: K.A.
Michael Jackson

foto: Facebook

Njegovo otroštvo je bilo vse, le normalno ne, tega se zaveda šele danes, ko njegovega slavnega očeta že sedem let ni več.

Sin pokojnega kralja popa Michaela Jacksona, Prince, je v nedavnem intervjuju za LA Times razkril še nekaj podrobnosti iz življenja s slavnim očetom. Novinarjem omenjenega dnevnika je tako razkril zakaj so kot otroci vedno nosili maske, kakšen odnos ima s svojo biološko mamo Debbie Rowe in kaj ga je naučil pokojni Michael Jackson. "Oče nam je rekel, da naj nosimo maske, da bomo imeli lahko normalno življenje, ko njega ne bo v bližini. V otroštvu nisem nikoli razmišljal o tem ali tudi drugi otroci nosijo maske. A, ko sem enkrat izvedel kdo je moj oče, sem vedel, da vse to kar počnemo, ni normalno," je dejal Prince in dodal, da so bile te maske na koncu izjemno smiselne, saj so se lahko svobodno gibali naokoli, ker jim paparaci nikoli niso fotografirali obrazov.

S sestro Paris imata isto biološko mamo, Debbie Rowe, ki je bila kratek čas poročena z Michaelom Jacksonom. Po ločitvi se je odpovedala vsem pravicam. Prince ji to še danes zameri, zato z razliko od svoje sestre Paris, ni tesno povezan z njo. "Srečen sem, ker imam v svojem življenju dve materinski figuri, svojo babico in sorodnico Frances. O moji biološki mami pa lahko rečem, da sva nekaj več kot le prijatelja, a to je tudi vse. Lahko bi rekel, da je moje življenje zelo nekonvencialno," je bil odkrit Prince.

Sedem let po Jacksonovi smrti se Prince še vedno vsakodnevno bori z veliko žalostjo in praznino. "Mislim, da je to nekaj, kar te spremlja vse življenje," je dejal Prince. "Z očetom bom vedno povezan. Ponosen sem, da sem njegov sin in da imam njegovo ime."
Vsi so vedno mislili, da bo šel po poteh svojega slavnega očeta, za zdaj je glasba velik del njegovega življenja. "Iskreno, sledim toku dogodkov, prepuščam se glasbi, da me nosi. Še vedno sem mlad in moje ideje se lahko kadarkoli spremenijo, vedno se držim tega, kar me je naučil moj oče in sicer, da ne smem nikomur zaupati," je že dodal Prince.

Prince s sestro in mlajšim bratom. foto: Vir: Instagram

prejšnji članek
Princ Harry potrdil tisto, kar se govori že tedne in zlil žolč na novinarje
Svet slavnih
Princ Harry potrdil tisto, kar se govori že tedne in zlil žolč na novinarje
naslednji članek
Horoskop: Vedno je optimističen in nasmejan!
Horoskop
Horoskop: Vedno je optimističen in nasmejan!