Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znani igralec priznal: »Bil sem slab oče.«

8. 11. 2016; 06.26
Avtor: A.K.
Mel Gibson

foto: Profimedia

Mel Gibson pričakuje devetega otroka.

Igralec in režiser je priznal svoje napake kot roditelj. »Nihče ni popoln, jaz pa sem sploh storil veliko neumnosti kot starš,« pravi Mel. Priznal je, da mu starševstvo ne gre od rok. »Prej sem bil še slabši, zadnje dve leti sem se trudil okoli otrok,« se tolaži igralec, ki je oče osmim otrokom z dvema nekdanjim soprogama.

Z Robyn Moore ima hčer Hanno (36), sinove Christiana in Edwaeda (34), Williama (31), Louisa (28), Mila (26) in Thomasa (17), z Oksano Grigorievo pa ima hčer Lucy (7). Z mladenko Rosalind Ross (26) pričakuje svojega devetega otroka.

Ne glede na svojo odkritost o slabem starševstvu, pa se igralec izogiba nekaterim temam, kot so incidenti, ki so ga »oddaljili« od Hollywooda. »Deset let mlajšemu sebi bi rekel samo: Samo utihni že,« je priznal v šovu Stephena Colberta. Igralec je bil leta 2006 priveden na policijsko postajo zaradi vožnje pod vplivom alkohola, čemur je dodal še niz antisemitskih izjav, zraven pa je bil posnet. Kasneje je v javnost pricurljal tudi telefonski posnetek, na katerem svoji nekdanji ženi Oksani grozi z nasilno smrtjo.

prejšnji članek
To so najboljši športni copati!
Svet slavnih
To so najboljši športni copati!
naslednji članek
Srbska starleta boleha za težko boleznijo
Svet slavnih
Srbska starleta boleha za težko boleznijo