nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Modna ikona: Je vsega kriv Melaniin mačji pogled?

9. 11. 2016; 10.31
Avtor: D. B.
melania trump

foto: Profimedia

Prirojen mačji pogled in elegantna silhueta sta Melanio Trump, najverjetnejšo prvo damo ZDA, izstrelila na modne piste v Pariz, Milano in New York.

"Padla mi je v oči, ker je bila visoka in suha, imela je dolge lase, videlo se je, da ima dolge noge," Melanio Trump, ki bo, kot vse kaže, postala prva dama ZDA, opisuje pionir modne fotografije v nekdanji Jugoslaviji Stane Jerko. Melanio je odkril pri njenih rosnih 16-ih na eni od modnih revij pred Festivalno dvorano. 

"Ogovoril sem jo in ji povedal, kdo sem, tako sva se dogovorila za poskusno fotografiranje," je za Svet24 dejal Jerko in dodal, da je bila njena silhueta elegantna, čeprav je stala zunaj in se naslanjala na stopnice. Takoj je vedel, da ima predispozicije za manekenko. Že takrat je bila posebno dekle, njen znamenit mačji pogled pa ji je prirojen, še pravi fotograf.

foto: Profimedia

Po diplomi v Pariz, Milano in New York

Po diplomi, ki naj bi jo Melania opravila na ljubljanski univerzi, je tudi s pomočjo Jerkovih fotografij postala iskan model v Parizu in Milanu. Leta 1996 pa je začela delati tudi v New Yorku. Med drugim je sodelovala z znanimi imeni iz sveta mode in s priznanimi modnimi fotografi (Mariom Testinom, Patrickom Demarchelierjem in Helmutom Newtonom).

Melania je krasila naslovnice vseh vidnejših modnih revij (Vogue, Vanity Fair, GQ, Glamour, New York Magazine, Elle, FHM) ter nastopila tudi v številnih reklamah.

Danes živi z možem in s sinom Barronom v luksuznem newyorškem stanovanju in je tako kot njen mož uspešna na poslovnem področju - med drugim ima lastno liniji nakita Melania Timepieces & Jewelry ter kozmetiko za nego kože Melania caviar Complex. 

prejšnji članek
Horoskop: Nikoli ga ne boste pozabili!
Horoskop
Horoskop: Nikoli ga ne boste pozabili!
naslednji članek
Slavnemu igralcu napovedovali, da bo nepokreten, on pa še vedno na nogah
Svet slavnih
Slavnemu igralcu napovedovali, da bo nepokreten, on pa še vedno na nogah