boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ameriška pevka osupnila oboževalce

14. 11. 2016; 12.48
Avtor: A.K.
Pink

foto: Profimedia

Pink je pokazala svoj nosečniški trebušček.

Le nekaj dni po tem, ko so začele krožiti govorice, da je Pink ponovno noseča, je pevka vest potrdila s fotografijo, na kateri pozira že precej visoko noseča.

foto: Instagram

37-letnica je bila nedavno ujeta v javnosti v široki obleki, ki skriva trebušček in mediji so takoj poročali, da skriva nosečniški trebušček. Dobitnica Grammyja je se hitro odločila in potrdila govorice kar na družbenem omrežju, ker je objavila svojo fotografijo, zraven pa je zapisala: »Presenečenje!« Na fotografiji pozira s petletno hčerko Willow Sage, sama pa nosi nosečniško belo obleko in se drži za trebušček. 


To bo drugi otrok pevke in njenega moža, voznika motokrosa, Careyja Harta. Pink je odraščala v zelo težkih okoliščinah, zato se še toliko bolj veseli lepega življenja, ki je še pred njo. »Veliko se mi je zgodilo v mojem kratkem življenju in sčasoma sem začela rušiti zidove okoli sebe, saj sem postala dovolj močna. Ampak ko imaš majhnega otroka, se spomniš, kakšen si bil ti nekoč. Poln svetlobe, ljubezni in nežnosti s čistim srcem. To je čudež, to deluje zdravilno name,« je izjavila za časopis People.

prejšnji članek
Ga je po vseh težavah vzela nazaj?
Svet slavnih
Ga je po vseh težavah vzela nazaj?
naslednji članek
S seksom in komunikacijo je rešil svoj zakon
Svet slavnih
S seksom in komunikacijo je rešil svoj zakon