Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ne obžaluje: Rodila 14 otrok in postala striptizeta

24. 11. 2016; 09.12
Avtor: D. B.
nady suleman

foto: Profimedia

Zaslovela je po vsem svetu. Ko je že imela šest otrok, jih je z umetno oploditvijo dobila še osem, vse to v času, ko je prejemala socialno podporo.

Po vsem svetu je zaradi svoje nenavadne odločitve zaslovela kot »Octomom« (oktomama). Nadya Suleman je svet presenetila, ko so ji leta 2009 z umetno oploditvijo vsadili 12 embrijev, na koncu pa je rodila osem otrok. Že takrat je prejemala socialno pomoč in bila mati šestih otrok, zato so njeno potezo tako v ZDA kot po svetu označili za kontroverzno.

Danes pravi, da odločitve ne obžaluje. Je mati štirinajstih otrok in ima vse enako rada. V televizijski oddaji Good Morning America je dejala, da ji je slava kljub temu prinesla tudi veliko slabega. Zaradi velikega števila otrok je v življenju delala mnoge stvari, tudi takšne, ki ji niso bile najbolj pri srcu. Bila je celo striptizeta ter objavila porno posnetek, da bi lahko nahranila svoje otroke. Zaradi vseh težav je postala odvisna od tablet ter pristala na odvajanju. »Prelomni trenutek se je zgodil, ko sem ugotovila, da hči pleše v moji obleki za striptiz. Takrat sem vedela, da se moram spremeniti,« je v solzah pripovedovala Nadya, ki je spremenila ime in je danes znana kot Natalie. »Žal mi je, če sem s svojimi dejanji koga prizadela,« je dodala. Danes dela polovični delovni čas kot družinska svetovalka. Čeprav še vedno prejema državno pomoč, opravlja dostojno delo ter skrbi za svojo družino.

foto: Profimedia

prejšnji članek
Horoskop: Zadovoljili bodo vsako
Horoskop
Horoskop: Zadovoljili bodo vsako
naslednji članek
"Ko je otroka zbil avto, sem otrpnila, govorila ΄ne, ne΄"
Svet slavnih
"Ko je otroka zbil avto, sem otrpnila, govorila ΄ne, ne΄"