hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jure Košir o tem, za koliko je po ločitvi prodal hišo

15. 12. 2016; 10.22
Avtor: D. B.
košir jure in alenka

Jure Košir in njegova bivša žena Alenka. foto: Šimen Zupančič

Nekdanji slovenski smučar Jure Košir pravi, da se ne ukvarja z vprašanji, ali bo ljudem všeč in ali bodo vsi zadovoljni.

Nekoč priljubljen slovenski smučar je v televizijskem intervjuju z novinarko Vesno Milek, ki ga je v sredo predvajala Televizija Slovenija, med drugim spregovoril tudi o tem, koliko se ga dotaknejo novinarski prispevki, ki posegajo v njegovo zasebno življenje.

Pisanje o ločitvi od Alenke Košir in ugibanja, za koliko je prodal družinsko hišo, ter zapise o njegovi poroki, zaradi katere so zaprli blejski grad, je Košir komentiral z besedami: »Tudi teh zapisov se privadiš. Že kar pričakuješ, da bo tako. Zdi se mi pomembno, da vsak, ki je javna osebnost, čim prej opravi s tem, da bo vsem všeč in da bodo vsi zadovoljni.« A povsem ravnodušen do govoric vendarle ni. »Pomembno mi je, da moji bližnji vedo, kako je v resnici,« je še priznal Milekovi. Spomnimo, da ima Košir s svojo nekdanjo ženo, od katere se je ločil pred približno letom dni, tri otroke - hčeri Alino in Aniko ter sina Jalena

prejšnji članek
Prhljaja se znebite kar čez noč
Moda&Lepota
Prhljaja se znebite kar čez noč
naslednji članek
''V modi so netradicionalna drevesca''
Zdravje
''V modi so netradicionalna drevesca''