atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

8 dni po porodu: Vsem ženskam je poslala močno sporočilo!

16. 1. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
Peta Murgatroyd  (3)

Njena plesna postava je bila vedno zavidljiva. foto: Profimedia

Profesionalna plesalka Peta Murgatroyd in večkratna zmagovalka oddaje Ples z zvezdami je na instagramu spregovorila o svojem telesu.

Peta Murgatroyd je avstralska profesionalna plesalka, ki že več let sodeluje tudi v ameriški različici oddaje Ples z zvezdami, kjer je dvakrat zmagala. Skupaj s partnerjem, prav tako plesalcem Maksimom Chmerkovskiyjem, sta se 4. januarja letos razveselila prvorojenca, danes pa je Peta na svojem instagramu objavila fotografijo, ki je nastala osem dni po porodu, 12. januarja. 

Z njo želi povedati, da kljub temu, da se s plesom ukvarja že od svojega četrtega leta, to še ne pomeni, da se njeno telo po porodu kar skrči, tako kot od nje nekateri pričakujejo. 

''To fotografijo sem naredila osem dni po porodu. Ko sem zapustila porodnišnico, sem bila videti pet mesecev noseča. Veliko ljudi meni, da bi se morale ženske takoj po porodu skrčiti nazaj na težo, ki so jo imele pred tem. To za večino ni mogoče. Žensko telo je neverjetno in prožno, a zdravljenje in krepitev vzameta svoj čas. Zdaj je čas za potrpljenje in trdo delo. Veliko ljubezni vsem novim materam na vašem potovanju,'' je Peta zapisala na svojem profilu.

Na svojo objavo je dobila številne pozitivne odzive, predvsem pa so se ji za spodbudo zahvalile vse mlade mamice in ženske, ki so še v pričakovanju, a se sprašujejo o tem, kaj bo nosečnost naredila njihovemu telesu. 

Peta pred nosečnostjo.

Peta pred nosečnostjo. foto: Profimedia

Peta v 9. mesecu nosečnosti.

Peta v 9. mesecu nosečnosti. foto: Profimedia

prejšnji članek
Princ Harry je novo dekle že predstavil Kate
Svet slavnih
Princ Harry je novo dekle že predstavil Kate
naslednji članek
Teh trendov ličenja se izogibajte
Moda&Lepota
Teh trendov ličenja se izogibajte