nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

3 lepotne skrivnosti: Melania Trump si na gležnje daje uteži

30. 1. 2017; 06.08
Avtor: D. B.
melai

foto: Profimedia

Zanimanje za novo prvo damo ZDA Melanio Trump je še vedno veliko. Mnogi se sprašujejo, kako 46-letna Slovenka vzdržuje svojo linijo in kateri so njeni lepotni rituali.

Pred predsedniško kampanjo Donalda Trumpa se je njegova soproga Melania Trump redko pojavljala na javnih dogodkih in ni dajala intervjujev. Zato je intervju v reviji GQ vzbudil zanimanje javnosti. Revija je dobila ekskluzivni intervju z Melanio, posebej pa je zanimiv del, v katerem prva dama opisuje svoje lepotne rituale. 

1. Hoja z utežmi na gležnjih. Uteži, ki jih lahko razporedimo po celem telesu, klasično hojo spremenijo v kvalitetno telovadbo ter hkrati krepijo in oblikujejo mišice.

2. Sedem sadežev na dan. Ni skrivnost, da je sadje pomembno na jedilniku vsake diete in da brez njega ni zdravja, Melania pa sadje uživa vsak dan.

3. Vlaženje kože. Ta neizogibni del lepotnega rituala je pomemben za večino žensk, tudi za prvo damo ZDA.

V omenjenem intervjuju je Melania komentirala tudi govorice o tem, da je za njen čudovit videz zaslužna lepotna kirurgija ter da si je povečala prsi, piše Zadovoljna.hr. »Nobenih sprememb nisem naredila. Veliko ljudi govori, da sem imela različne posege na obrazu. Ničesar nisem naredila. Zdravo živim, skrbim za kožo in svoje telo. Sem proti botoksu, injekcijam. Menim, da škodijo obrazu in živcem. To sem jaz. Postarala se bom dostojanstveno, kot moja mama,« je izjavila. 



prejšnji članek
Starleta šokirala s svojim videzom
Svet slavnih
Starleta šokirala s svojim videzom
naslednji članek
Antonio, drži se! Igralec zaradi hudih bolečin hospitaliziran
Svet slavnih
Antonio, drži se! Igralec zaradi hudih bolečin hospitaliziran