bik, polzela Svet24.si

FOTO: Podivjan bik v Polzeli poškodoval tri ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

voznik, lukovica, nesreča Svet24.si

FOTO: Pred trojanskim predorom prvič trčil, do ...

jansa kucan slapar zupan jadrnica sinji galeb 1993 bobo 4 Reporter.si

Našli smo fotografije, ki dokazujejo, da je ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

uroš Njena.si

Mihaelo šokiral Uroš iz Metelkove

tina maze cepljenje Ekipa24.si

KAAAAJ?! Znani politik ŽALIL Tino Maze zato, ker ...

FOTO: Zvezdnica 50 odtenkov na premieri kar brez nedrčka
| K.M.

FOTO: Zvezdnica 50 odtenkov na premieri kar brez nedrčka

Profimedia

Včeraj je v Los Angelesu potekala prva premiera filma 50 odtenkov teme, na njej pa je Dakota Johnson presenetila z drznim dekoltejem.

Mesec februar bo letos obarvan v 50 odtenkov teme, saj bodo vse do 14. februarja na sporedu številne premiere in predpremiere drugega dela filmske različice te knjižne uspešnice. Včeraj je bila v Los Angelesu na sporedu čisto prva, ki sta se je udeležila tudi glavna igralca, Dakota Johnson in Jamie Dornan, ki sta navdušila z izborom oblačil. 

Film 50 odtenkov teme v slovenske kinematografe prihaja na valentinovo, že teden dni prej, 7. februarja ob 20. uri, pa ekskluzivno premiero v Koloseju pripravlja medijska hiša Media24.

Filmski par se je pred samo premiero udeležil tudi zabave za oboževalce, kjer se jima je pridružila avtorica knjig, E.L. James. Jamie je navdušil v elegantni obleki v slogu Christiana Greya, Dakota pa je tokrat presenetila z drznim dekoltejem v dolgi bež Valentino obleki pod katero ni nosila nedrčka, ki ji je odlično pristajala.


Na našem facebook profilu boste kmalu našli nagrado igro, v kateri boste lahko osvojili celoten komplet knjig 50 odtenkov sive. Spremljajte nas!