pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221
Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu prilagodili razpis

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

O igralcu Ene žlahtne štorije njegovo dekle povedalo svojo resnico!

8. 3. 2017; 08.00
Avtor: V. M.
forte4

Primož Forte bo maja postal najboljši tatko. foto: Planet TV

Primož Forte je priljubljeni igralec, ki ga lahko spremljate tudi v vlogi Gušta iz Ene žlahtne štorije. Pa ste se kdaj spraševali, kakšen je Gušto v resničnem življenju? Tudi mi! Zato smo za rokav pocukali njegovo dekle Tino …

Primoža ste lahko spoznali skozi vlogo Avguština Rebule, prijaznega in romantičnega lika iz priljubljene serije Ena žlahtna štorija. Gušto je ljubeč, nežen, zaupljiv, nekoliko neroden, zlasti pri ljubezenskih odnosih, ena izrazitejših značilnosti lika pa je tudi Guštova naivna narava in skorajda otroški pogled na življenje. Kakšen pa je Primož, ko ugasnejo kamere, ko odloži Guštovo obleko in ko se odpravi v zavetje svojega doma?



O tem smo poklepetali z njegovim dekletom Tino Gunzek, ki mu bo meseca maja poklonila najlepše darilo. Primož in Tina bosta namreč postala starša in če napovedi držijo, ju bo razveselila deklica. "Vem, da bo Primož najboljši tatko!" pove nadarjena igralka in nam zaupa, da je Primož nadvse ljubeč in skrben partner, ki ceni toplo zavetje doma in bližnjih.

Pa jo nestrpno povprašamo še o tem, kakšen človek je njen dragi … "Je lastnik močnega karakterja z jasno določenimi cilji in vrednotami. Je človek, ki zna prepoznati svoje potrebe v določenem trenutku. Človek z izostrenim čutom za sočloveka in ostalih živih bitij. Človek s široko odprtimi očmi, ki je občutljiv za dogajanja okrog sebe in ni nikoli do nikogar ali ničesar ravnodušen. Je komunikativen in odprt za nove ideje in nova poznanstva," nam zaupa Tina.

Kako pa je osvojil njeno srce? "Karakter, ki je sposoben spoštovati tvojega in ob katerem lahko rasteš in se razvijaš je tisti, ki osvoji srce," diplomatsko odgovori 28 letnica in doda, da je za dober odnos bistveno tudi to, "da so nama pomembne iste temeljne vrednote, za katere se vsakodnevno trudiva in jih ne jemljeva za samoumevne. Vse ostalo je preplet dveh karakterjev, ki se dopolnjujeta, razvijata, rasteta drug z drugim in tako tvorita osrečujočo celoto."

Ko boste videli te fotografije Maje Blagovič, boste osupnili. Kliknite tukaj!

Primož in Tina se dopolnjujeta in rasteta drug z drugim.

Primož in Tina se dopolnjujeta in rasteta drug z drugim.

prejšnji članek
Ob dnevu žena vam podarjamo najlepše misli!
Zdravje
Ob dnevu žena vam podarjamo najlepše misli!
naslednji članek
Srce parajoče: Znana avtorica išče žensko za svojega moža
Svet slavnih
Srce parajoče: Znana avtorica išče žensko za svojega moža