901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana voditeljica nekoč na dietah, danes živi drugače

11. 3. 2017; 10.00
Avtor: Žana Kapetanovič/Zarja
Ana Marija Mitić

foto: Arhiv Svet24

Ana Marija Mitić osvaja s svojim posebnim šarmom.

Poleg tega, da je vsestransko nadarjena in duhovita igralka, je tudi ženska, ki ji na odru dodatno vrednost prinašata njena spontanost in naravnost. Jasno je, da uživa v svojih ženskih oblinah in da se ne obremenjuje z dietami. V zadnjem času je nekoliko obtesala svoje telo, a to še ne pomeni, da se je začela omejevati pri uživanju v hrani. Le telovadbe se je lotila.

Se opravičujemo za indiskretnost – kaj bo (je bilo) danes za kosilo?

Brancin iz pečice in krompirček z zelenjavo, za prilogo pa radič s prekmurskim bučnim oljem. Mljask!

Kaj je za vas idealno kosilo?

Čim več, tem bolje! Količinsko to niti ni tako zelo pomembno, imam pa rada raznovrstne okuse, in to se kaj hitro pozna pri oblinah. Priznam, da sem velika gurmanka in da se lotim vseh dobrot. Za stranske učinke nato poskrbijo strokovnjaki za preoblikovanje telesa.

Kdo kuha pri vas doma?

Imam to srečo, da je kuhanje izziv za vse in da na mizi niso vedno le moje dobrote. Ni lepšega kot po napornem dnevu vstopiti v prostor, v katerem diši po dobri hrani.

Pet predmetov, ki jih morate imeti v svoji kuhinji?

Seveda ne gre brez metlice za mazanje pekača in pit. Prav tako imam sokovnik, saj skrbimo za dovolj velik vnos zdravih sestavin, imam pa tudi jogurtomat. Topi noži so nekaj, kar mi gre poleg zdrizastih tipov in brisač, ki slabo vpijajo vlago, najbolj na živce, rada pa kupim kakšen eksotični pripomoček kar tako, za vsak primer. Nikoli ne veš, kdaj boš dobil v goste koga, ki bo potreboval rezalnik za mangove koščice. (smeh)

Kaj morate nujno imeti v svojem hladilniku?

Kisle kumarice. Prepričana sem, da se prodajalke v trgovini sprašujejo, ali sem noseča, saj se na tekočem traku včasih znajdeta le toaletni papir in kozarec vloženih kumaric.

Koga bi radi povabili na kosilo in zakaj?

Dalajlamo. Zanimivo bi bilo izvedeti, kaj točno bi rad videl na krožniku, pa tudi kako se prehranjuje ta razsvetljeni mož. Domnevam, da poteka pri njem prehranjevanje počasneje kot pri meni. (smeh)

S kom najpogosteje sedite za mizo?

Brez težav restavracijo obiščem tudi sama – prehranjevanje je intimen obred in ne vem, zakaj bi ob tem vedno potrebovala družbo. Če že, potem imam rada veliko gostijo, ko v italijanskem slogu govorimo drug čez drugega in si ob tem delimo vse lepo – saj je hrana materializirana ljubezen.

S čim se najraje pregrešite?

S kokicami. Zato sem vedno pripravljena z nečakoma oditi na izlet v kino, pa čeprav to pomeni vstajanje v soboto zjutraj – takrat so namreč na sporedu risanke. Dobra stran tega je zdrav zajtrk: velika doza kokic.

Česa na krožniku ne marate preveč?

Koromača. To je edina zelenjava, ki mi ni všeč, vse drugo s slastjo pojem. Pa tudi sladice mi niso kdove kako pri srcu – prej kot ob čokoladni torti se raznežim ob pisanem narezku.

Kateri od obredov, povezanih s hrano, vam je všeč, katerega pa ne marate?

Najbolj mi ugaja, ko se oči zaiskrijo od zadovoljstva – pa najsi bo to med predjedjo, ko vemo, da prihaja še veliko lepega, ali na koncu, ko vsi blaženi obsedimo. Nisem pa nikakršna mojstrica dekoracije in protokolarnega menjavanja pribora – bolj kot načičkanost cenim vsebino.

Preberite, kaj je o svojih kilogramih povedala pred časom.

prejšnji članek
FOTO: Poglejte si, kateri so najlepši zvezdniški hrbti
Svet slavnih
FOTO: Poglejte si, kateri so najlepši zvezdniški hrbti
naslednji članek
Tragična življenjska zgodba tekmovalca oddaje MasterChef
Resničnostni šovi
Tragična življenjska zgodba tekmovalca oddaje MasterChef