Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Popljuvala kolegico: Ves teden jé le kozje mleko? To je bedarija ...

23. 3. 2017; 02.01
Avtor: D. B.
Joan-Collins

Joan Collins (82) je Madonni (57) povedala, kaj lahko pričakuje. foto: You tube

Legendarna "zloba" iz nekoč priljubljene Dinastije popljuvala prehranjevanje mlajše kolegice.

Čeprav večina strokovnjakov pod pojem zdrava prehrana uvršča predvsem raznovrstno in uravnoteženo prehrano s poudarkom na sadju, zelenjavi in vlakninah, znane osebnosti pogosto oglašujejo svoj način prehranjevanja, ki so ga zanje pripravili prehranski strokovnjaki. Tako prepričane so v koristne učinke le-tega na organizem, da ga priporočajo tudi ostalim.

Med zagovorniki "zdrave prehrane" je tudi igralka Gwyneth Paltrow, ki je zaradi svoji radikalnih stališč pogosto tarča kritik, posebej v zvezi z bizarnimi dietami, ki priporočajo uživanje enega živila več dni zapored. Govorijo o tako imenovanem razstrupljanju organizma.

Tokrat se komentarja ni mogla vzdržati legendarna “zloba” iz nekoč priljubljene televizijske nadaljevanke Dinastija, Joan Collins, ki pravi, da so omenjene prehranske metode “navadne kaprice”.

Spomnimo, da je Gwyneth svoje oboževalce pred časom pozvala, da iz svoje prehrane izločijo gluten, mlečne izdelke, koruzo, sojo, kofein, alkohol, sladkor, rdeče meso, školjke in beli riž. foto: Profimedia

"Kaj je to, kar dela?"

V pogovoru za radio LBC 83-letna igralka ni varčevala z besedami na račun 44-letne kolegice, ki je pred kratkim razkrila, da občasno za čiščenje telesa uporablja kozje mleko. Uživa ga ves teden, da bi tako organizem očistila parazitov, pišejo britanski mediji.

"Kaj je to, kar dela … Teden dni ne jé ničesar, pije le kozje mleko. Kaj to pomeni? Predvidevam, da je to le neka kaprica, bedarija … Gledam vse te ljudi, ki naokrog hodijo z zdravim zelenim sokom, s kaprami in kvinojo, ki ima okus po kartonu. Zeleni čaj je ogaben. Je kot črnilo. Zjutraj popijem skodelico pravega čaja in dve skodelici črne kave. Mislim da je preveč tega tako imenovanega čiščenja telesa," je še povedala Collinsova. Starejša igralka je sicer že večkrat govorila o načelih, ki jih upošteva pri svoji prehrani. Prepričana je, da jé zdravo in da uživa raznovrstna, kvalitetna živila, veliko sadja in zelenjave. “Trudim se jesti raznovrstno hrano, uživam pa tudi prehranske dodatke ter vitamina C in E.”

Spomnimo, da je Gwyneth svoje oboževalce pred časom pozvala, da iz svoje prehrane izločijo gluten, mlečne izdelke, koruzo, sojo, kofein, alkohol, sladkor, rdeče meso, školjke in beli riž. O svoji "zdravi prehrani" pa je izdala tudi knjigo.

Zakaj Gwyneth Paltrow ne more brez pozlačenega sokovnika in bambusove metlice? Klikni tukaj!

prejšnji članek
VIDEO: Slavni kmet prižgal kamero in razkril dolgoletno skrivnost
Svet slavnih
VIDEO: Slavni kmet prižgal kamero in razkril dolgoletno skrivnost
naslednji članek
Katera vam je najbolj všeč? Izbira pove veliko o vaši osebnosti!
Zdravje
Katera vam je najbolj všeč? Izbira pove veliko o vaši osebnosti!