nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Resnica o Melanii: Opozorila ga je pred Donaldom

1. 4. 2017; 07.30
Avtor: D. B.
melania trump

foto: Profimedia

Melania mu je za Donaldovim hrbtom popuščala. "Ona se preprosto prilagodi," pravi o prvi dami nekdanji služabnik.

Zakon Donalda in Melanie Trump je vse od inavguracije v središču pozornosti. Mnogi strokovnjaki so na podlagi njunega vedenja zaključili, da med njima ni nič lepega. Par se na medijske zapise ni odzval, zdaj pa se je oglasila njuna prijateljica.

Kljub številnim govoricam, da ameriški predsednik in prva dama prehajata skozi težko življenjsko obdobje, vir blizu paru trdi, da to ne drži. Karen LeFrak, dolgoletna prijateljica zakonskega para Trump, je v intervjuju za Washington Post na vprašanje, kako se je Melania navadila na novo vlogo prve dame, odgovorila, da sprememba sploh ni vplivala na njen zakon. "Gospa Trump uživa v svojem življenju in novi vlogi. Ona in njen soprog sta zelo srečna. Njuno razmerje je čudovito. Vse te govorice o njunem slabem odnosu so smešne in izmišljene," je dejala Karen. 

Sicer pa je tudi nekdanji Trumpov služabnik Anthony Senecal dejal, da Melania, čeprav jo javnost doživlja kot žalostno in nesrečno, v resnici sploh ni takšna. "Nekoč me je pregovorila, da sem si vzel prost dan in obiskal sestro na smrtni postelji," je povedal Anthony in dodal, da ga je prva dama opozorila, da tega sicer ne sme delati, kadar je zraven Donald. "Ona se preprosto prilagodi in pika," je dejal.

Preberite tudi, kdo in zakaj je napadel Melanio in Ivanko Trump. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Prvoaprilske potegavščine
Zdravje
Prvoaprilske potegavščine
naslednji članek
Pravi srečneži: Astrološka znamenja, ki imajo največ denarja
Horoskop
Pravi srečneži: Astrološka znamenja, ki imajo največ denarja