900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mario Ćulibrk: Od spletnega fenomena, do idiotskega frajerja

4. 4. 2017; 05.00
Avtor: V. M.
17158904_1881300435441540_2751896192126747726_o

Maria lahko spremljamo v novi humoristični nadaljevanki Dragi sosedje, kjer je stopil v superge študenta Luke. foto: Facebook

Nekoliko poseben in zanimiv igralec je Mario Ćulibrk. Nonšalantno zavzame okvirje svojega igralskega prostora, kjer smo ga doslej videvali v različnih komičnih vlogah. Čakajte, no, malo, kakšni okvirji, ali sploh obstaja nevidna meja, ki loči Maria od svojih likov?

Karikaturno obogateni liki preprostega človeka so mu pisani na kožo. Z njimi je zavzel pedestal slovenskih zabavnih video vsebin, ki so na YouTube kanalu postali pravi spletni fenomen. Svoje minute slave je prebujal tudi na malih zaslonih, kjer je skupaj s soigralcem Goranom Hrvaćaninom zabaval občinstvo šova Zadetek v petek in Je bella cesta. Skupaj s člani ekipe MZP video produkcije je slovensko publiko navduševal tudi s serijo Pr' Hostar, katere prigode so se v obliki komične zgodbe preselile tudi na veliko platno.

Samooklicani frajer Luka


Maria pa lahko danes spremljamo v novi humoristični nadaljevanki Dragi sosedje, kjer je stopil v superge študenta Luke. Luka je samooklicani frajer, katerega osvajalske tehnike ne obrodijo sadov. No ja, vsaj takšnih ne, kot bi si želel. Čeprav si tega niti ne jemlje k srcu, kajne? ''Luka je človek, ki najbolj uživa v procesu osvajanja ženske. Zavrnitev mu ne predstavlja velike ovire, prej nasprotno, še bolj ga izzove. Pot do cilja mu je nekako pomembnejša in zabavnejša od cilja samega. Če se mu odpre možnost, da bi osvojil cilj t.j. žensko, ponavadi obstajata samo dva rezultata, ali mu pade dol, se pravi mu postane nezanimivo, ali pa se 'userje'. Včasih tudi dobesedno,'' skomigne z rameni Mario.

'Bruhabilne' osvajalske poteze


Mhmmm, pa vendarle bi Luki prišel prav osvajalski nasvet moškega kolega. Kaj bi mu svetoval Mario, kako naj se loti lova na nedosegljiva ženska krila? ''Ko berem scenarije, me vedno znova preseneča njegova iznajdljivost in kaj vse je pripravljen storiti za še eno 'bruhabilno' osvajalsko potezo. Luka ima toliko inovativnih načinov 'pecanja', da mu je težko svetovati kaj drugega, kot 'bodi to kar si', se pravi idiot,'' zavije z očmi Mario.

Mario, o Mario, kdo si v resnici?
Glede na to, da smo Maria doslej videvali v podobnih 'frajerskih' vlogah in karikaturno obarvanih likih, pa vas nemara zanima, kakšen moški je 33 letnik, ko sezuje igralsko suknjo? Bi si ga težko predstavljali kot skrajno resnega fanta, ki ob prebiranju tri centimetrske knjige filozofira o življenju? Nak, ne bo šlo, zagotovo ste zabavni in navihani tudi v osebnem življenju. Imam prav, Mario? ''Mogoče si je težko predstavljati, a znam tudi zafilozofirati in biti resen. Ne vem če je zdravo biti non-stop zabaven in dobre volje. V življenju je treba prepoznati resne trenutke, se spopasti z njimi, da bi se lahko na koncu delali norca iz njih. Cenim ljudi, ki se znajo šaliti na svoj račun, saj s tem kažejo svojo samozavest, moč in intelekt. Kar se pa zabavnosti in navihanosti tiče, ja, bi rekel, da sem kar navihan človek,'' nam zaupa igralec in navrže, da naj o tem, kako zabaven je v resnici, presodijo drugi.

Hostarja Jerč in Matevž o uspehu, »gaunarjih«, ameriških volitvah in babah. Kliknite tukaj!

Zase pravi, da je navihan človek.

Zase pravi, da je navihan človek. foto: Facebook

prejšnji članek
Helena Blagne spet v beli obleki in neizmerno srečna
Svet slavnih
Helena Blagne spet v beli obleki in neizmerno srečna
naslednji članek
Čisti kri in krepi notranje organe
Zdravje
Čisti kri in krepi notranje organe