nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sandra Auer: 'Težki časi so lekcija iz katere lahko samo zrasteš.'

19. 4. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
Sandra Auer se seli v Kuvajt

Življenje Sandre Auer je prav takšno, kot si je želela pred desetimi leti. foto: POP TV

Sandra Auer je ženska mnogih talentov. Vztrajno in pogumno si utira pot do sanj, navkljub težkim razmeram, ki vladajo v naši deželi. Trdno verjame, da se obetajo boljši časi.

Nemara je danes mnogim ljudem, zlasti mlajši generaciji, težko ujeti priložnost in uresničiti svoje sanje. Kljub temu ostaja Sandrin pogled na življenje v Sloveniji prežet s pozitivnimi občutki. Kot pravi, je vera vase ključnega pomena, ne glede na to, kje živiš.

''Kjer je želja in volja, tam je pot. Seveda je kdaj težko, a težki časi so lekcija iz katere lahko samo zrasteš, če imaš oči odprte. V Sloveniji morda še zmeraj preveč ljudi 'spi'. A vseeno opažam izreden napredek in menim, da se nam na splošno obetajo boljši časi. Sicer pa verjamem v rek – ni uspeh pot do sreče, pač pa je sreča pot do uspeha. Bilo bi fino, če bi to v pravem pomenu razumelo več ljudi. Srečen človek je prijazen do sebe in drugih in je v vsakem dejanju prisotna ljubezen. Tisti, ki to razumejo so najbolj 'budni','' razmišlja Sandra in pojasni, da so ji prav takšni ljudje v vzor. Kajti kljub temu, da ima še mnogo želja in sanj, danes na nek način že živi sanje, saj živi to, kar si je želela pred desetimi leti.

Nekoč je bil del njenih sanj tudi ples. Pa je še vedno pomemben del njenega življenja? Zanimalo nas je ali se še vedno rada predaja ritmu korakov, če ne drugega, za dušo in dobro voljo. ''Ples je zame nekaj najlepšega in v njem neizmerno uživam. Plešem sama kolikor se le da, sicer pa enkrat tedensko obiskujem tudi plesno šolo Pingi, kjer pilim svoje hip hop korake,'' nam še smeje zaupa mamica Aljoše in Arabele.

Vas zanima, kako ljubka sta sončka Sandre Auer? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
FOTO: Takšen dopust si je privoščila Jennifer Lopez
Svet slavnih
FOTO: Takšen dopust si je privoščila Jennifer Lopez
naslednji članek
Ljubezen po domače: Urša razkrila, zakaj je zapustila kmetijo
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Urša razkrila, zakaj je zapustila kmetijo
#obraziavenija
obraziavenija