dnevnik 191 Odkrito.si

Dnevnik: Darja Groznik doživela šok zaradi plače

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 24. aprila

kate middleton, william, dojenček, novorojenček Svet24.si

Kate in William pokazala novega princa

Toronto, kombi Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

severina pevka hrvaška Njena.si

Severina šokirana in v solzah

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Voditeljica POP TV izčrpana, poškodovana in v bolečinah
| K.A.

Voditeljica POP TV izčrpana, poškodovana in v bolečinah

V šesti oddaji šova Zvezde plešejo sta Nuša Lesar in Andrej Rebula odplesala strastno salso in dokazala, da se tudi v hitrih plesih lahko odlično znajdeta. V zakulisju pa je lepa voditeljica POP TV tarnala nad hudim tempom in utrujenostjo.

"Te lepe ocene bodo zdaj le še zvišala moja pričakovanja do Nuše," je takoj po koncu nastopa v zakulisju Andrej dejal Nuši. "Ti mene sploh ne razumeš, jaz sem amater in jaz potrebujem veliko več časa in ti tega sploh ne ceniš (smeh)," je v smehu Nuša pridigala Andreju. "Vse cenim, vse cenim," jo je prepričeval Andrej. "Kako neki ceniš, ko pa mi ves čas nalagaš še več in več dela. Človek sploh ne more biti motiviran," se je Nuša še naprej v smehu upirala. "Ravno to je motivacija, da imaš vedno višje in višje cilje," se ni pustil prepričati Andrej. "Vem, da višje ocene in višja pričakovanja sodnikov potem tudi mene ženejo, da pokažem še več, a je res težko, ker smo že toliko časa vpeti v treninge in smo seveda utrujeni in to govorim v imenu čisto vseh. Tu so tudi poškodbe in se je resnično težko vsakič znova sestaviti in iti naprej. Drži pa, da ko vidiš, da napreduješ in ti gre na bolje, dobiš še dodatno motivacijo."

Vsekakor verjamemo, da bo Nuša tudi v novi oddaji šova Zvezde plešejo uspela najti dovolj motivacije in energije za novo plesno koreografijo, da o njeni stilski podobi niti ne začenjamo, saj je jasno, da je zaradi vseh zapeljivih oblek in kostumov naravnost očarala svoje oboževalce. Le kaj nam z Andrejem pripravljata to nedeljo?

Preberite še: Tanja Žagar potrdila veselo novico!