vesna janković Odkrito.si

Vesna Janković otroka pustila njemu in pobegnila ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 20. januarja

duhovna oči roke Petisvet.si

Grobe besede v naše življenje pritegnejo ...

ženska, zdravje, postelja Svet24.si

Ker je bolna mama, je oče ostal brez bolniške

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

Ula Furlan omrežila mlajšega
| V. M.

Ula Furlan omrežila mlajšega

Ula je našla srečo v objemu mlajšega partnerja.,

Ula Furlan v teh dneh zapeljuje mladega fanta, ki ne šteje več kot 17 let. Pred kamero, kakopak. Pa ji ta misel niti ni tako zelo tuja, veste. Tole nam je zaupala …

Igralka in voditeljica Ula Furlan se preizkuša v vlogi zapeljive učiteljice. Prav kmalu jo bomo namreč lahko spremljali v humoristični seriji Česnovi, kjer bo z ženskimi čari poskušala omrežiti svojega učenca. Vas zanima koga? Lepi učiteljici je padel v oči simpatični Klemen, v katerega superge je stopil obetavni igralec in model Boris Lieber. Pa bi tudi sicer lahko Ula našla srečo v objemu, recimo … 10 let mlajšega moškega? ''Bi,'' se smeji igralka.

Všeč so ji mlajši moški

Pa smo lepotico povprašali, kakšno mnenje ima na splošno o zvezdah z mlajšimi moškimi. ''Že nekaj let o tem nimam samo mnenja, ampak čisto prave, realne izkušnje,'' se je igrivo zasmejala voditeljica, ki je svoje srce podarila šest let mlajšemu glasbeniku in kreativcu, Aljažu Koširju, bobnarju skupine Your Gay Thoughts.

''Sicer se povsem dobro razumem s svojimi moškimi sovrstniki, prav tako je bil zame kdaj izjemno šarmanten in nezaustavljivo privlačen kakšen nekoliko zrelejši objem, dotik in poljub. A trenutno srečo že dolgo časa kujem s partnerjem, ki ima sicer kak siv lasek več, a nekaj let manj,'' je za njena.si povedala Ula in pojasnila, da so ji bolj kot številke pomembne druge kvalitete, ki oblikujejo srečno in uspešno razmerje.

''Predvsem je v romantičnem sobivanju zame pomembno razumevanje, svoboda, pozornost, smisel za humor, dovoljšna osebna samozavest, da se preskočijo dvomi in nezaupanja; vse te kvalitete pa raje pripišem človeku, značaju, kakor pa emšo številki.''

Preberite še: Ko ugasnejo kamere pri Česnovih: So preskočile iskrice?