pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Čustvena zaroka najuspešnejše svetovne blogerke

10. 5. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
Chiara Ferragni in fedez

foto: Profimedia

Chiara tega ni pričakovala.

Italijanka Chiara Ferragni, ena izmed najuspešnejših svetovnih blogerk, ki si je kariero ustvarila tudi v svetu modnega oblikovanja, je dobila prav posebno darilo za svoj 30. rojstni dan. Njen partner, prav tako Italijan, raper in pevec Fedez je pripravil eno izmed najbolj romantičnih zarok, simpatična svetlolaska pa tega ni pričakovala. 

Chiara in Fedez sta se v Veroni udeležila italijanske podelitve glasbenih nagrad za posebne dosežke v glasbeni industriji v Veroni, kjer pa je nastopil tudi 27-letni glasbenik. Le-ta je svoj nastop izkoristil za prav romantično gesto. Na oder je pripeljal Chiaro, ji odpel ljubezensko pesem in se na koncu le-te spustil na kolena. Presenečena blogerka in modna oblikovalka je z nasmeškom in šokom na obrazu seveda rekla ja, par pa je tako poskrbel za eno izmed najbolj romantičnih zarok v zadnjem času, ki jo je v živo predvajala tudi italijanska televizija RTL. 

foto: Profimedia

Chiara je s svojim blogom The Blond Salad postala ena najuspešnejših svetovnih modnih in lepotnih blogerk, zagotovo pa najuspešnejša evropska blogerka. Na svojem instagramu ima recimo več kot 9 milijonov sledilcev, s pomočjo bloga pa ji je uspel tudi veliki preboj v svet modne industrije, kjer navdušuje s svojo lastno modno linijo z značilnim logotipom mežika. 

Preberite še: Zvezdniški parček je oznanil, da pričakuje dojenčka

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Neverjetno presenečenje za Tomaža
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Neverjetno presenečenje za Tomaža
naslednji članek
Katarina Čas odšla daleč stran
Svet slavnih
Katarina Čas odšla daleč stran