Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najbolj nore predporočne pogodbe: V to je Zuckerberg pregovoril ženo!

14. 5. 2017; 10.00
Avtor: D. B.
chan zuckerberg

Zuckerberg je od Priscille Chan zahteval, da se v primeru ločitve vsaj enkrat na teden sestaneta za 100 minut. foto: Profimedia

Mark Zuckerberg je ustanovitelj podjetja Facebook: Seveda ima predporočno pogodbo!

Videti je, da se stvari v Hollywoodu odvijajo z neverjetno hitrostjo – pari se ženijo in ločujejo in hitro lahko izgubimo rdečo nit, kdo je s kom. Poročajo in ločujejo se kot po tekočem traku, sočnim tračem, ki takrat splavajo na površje, pa se le redko kdo izogne. Predstavljamo vam nekatere izmed najbolj norih predporočnih pogodb, ki jih je hollywoodska scena kadarkoli videla.

Beyoncé in Jay Z 

Beyoncé in Jay Z zaslužita veliko denarja, zato ni čudno, da sta podpisala predporočno pogodbo. Beyoncé tako dobi 5 milijonov dolarjev (okoli 4,5 milijona evrov) za vsakega otroka, ki ga bo rodila, če se bosta ločila, bo dobila še milijon (več kot 900 tisoč evrov) za vsako leto zakona.

Beyonce in Jay Z foto: Profimedia

Jennifer Lopez in Ben Affleck 

Se spomnite, ko je Jennifer Lopez dejala, da jo je Ben Affleck povsem razočaral, ko je odpovedal poroko. Videti je, da ni želel podpisati predporočne pogodbe, v kateri je bil tudi člen, ki je prepovedoval skoke čez plot. Jennifer bi tako dobila polovico njegovega zaslužka, če bi jo Ben prevaral. Po nekaterih virih je Ben od Jennifer zahteval 5 milijonov dolarjev (4,5 milijona evrov) le zato, ker se je poročil z njo, želel pa je celo, da se v predporočno pogodbo doda klavzula, v kateri je zapisano, da morata imeti spolni odnos vsaj štirikrat na teden.

Jennifer Lopez in Ben Affleck foto: Profimedia

Britney Spears in Kevin Federline

Se spomnite časov, ko sta bila Britney in Kevin še par? Britney je prepričala Kevina, da podpiše predporočno pogodbo, v kateri zahteva, da ima vsako darilo, ki je vredno več kot 7 tisoč dolarjev (6,3 tisoč evrov), dokument, v katerem je naveden lastnik darila.

Britney Spears in Kevin Federline foto: Profimedia

Mark Elliot Zuckerberg in Priscilla Chan

Mark Zukerberg je ustanovitelj podjetja Facebook. Seveda ima predporočno pogodbo! Še več. Prepričal je ženo Priscilo Chanv to, da bosta imela v primeru ločitve vsaj en sestanek na teden, ki bo trajal minimalno 100 minut in med katerim morata biti sama. Sestanek se ne sme odvijati v njegovem stanovanju ali v prostorih Facebooka.

Preberite tudi: Kam je izginil Klemen Slakonja? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Je mogoče, da bo Bizovičar naredil to potezo?
Resničnostni šovi
Je mogoče, da bo Bizovičar naredil to potezo?
naslednji članek
Kate Hudson pokazala, ali je res v razmerju z Bradom Pittom
Svet slavnih
Kate Hudson pokazala, ali je res v razmerju z Bradom Pittom
#obraziavenija
obraziavenija