dada jerovsek Odkrito.si

Vse ljubezni znane slovenske podjetnice

William in Kate Svet24.si

Skrivnost vojvodinje Kate

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 27. aprila

FOTO2 Tito Svet24.si

Titove poslednje besede in kaj mu je vzelo ...

vesna ponorac Najstnica.si

Zvezdnica Gorskih sanj ima za sabo pomemben ...

donald melania trump Njena.si

Je Trump pozabil na Melaniin rojstni dan?

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

Zaznamovala ga je tragedija, oženil bo najbolj zaželeno Britanko
| D. B.

Zaznamovala ga je tragedija, oženil bo najbolj zaželeno Britanko

Kdo je James Matthews, ki se bo v soboto poročil z mlajšo sestro Kate Middleton?

Družabni dogodek leta bo zagotovo poroka Pippe Middleton, sestre Kate Middleton, ki bo v soboto dahnila usodni da menedžerju Jamesu Matthewsu. Podrobnosti o njuni poroki že prihajajo na plan, vključno s tisto, da bosta princ George in princesa Charlotte nosila prstana.

In ko smo ravno pri prstanih - James očitno ima okus, če lahko sodimo po prstanu z dragim kamnom na Pippinem prstu. In kaj še vemo o ženinu? Drži, da se bo oženil v kraljevo družino, a James je pravzaprav med manj znanimi Matthewsi, piše Mirror. Njegov mlajši brat Spencer je leta 2011 nastopal v resničnostnem šovu Made in Chelsea in videti je, da sta si obe družini zelo blizu, saj se je Spencer pogosto v javnosti pojavljal s Pippinim mlajšim bratom Jamesom in njegovim dekletom Donno Air.  

Jamesov drugi brat Michael pa je tragično umrl med vzponom na Mount Everest. Družina je v njegov spomin ustanovila sklad Michael Matthews, ki otrokom omogoča izobraževanje z gradnjo izobraževalnih ustanov na oddaljenih krajih. »Brata sem izgubil, ko sem bil star 10 let, bil je najmlajši Britanec, ki se je povzpel na Mount Everest, umrl je pri 22 letih. Z nami živi dalje in vsako leto praznujemo njegov rojstni dan,« je nekoč dejal Matthews.

Foto: Profimedia - Pippa Middleton in James Mathews bosta v soboto dahnila usodni da.

Oče nekoč mehanik, danes lastnik prestižnega hotela

40-letnik sicer upravlja s skladom Hedge Fund in je glavni in izvršni direkto podjetja Eden Rock Capital Management Group, katerega sedež je v Londonu. James je podjetje poimenoval po razkošnem karibskem letovišču svojih staršev. Njegova starša David Matthews, bivši mehanik, in mama Jane, sta leta 1995 kupila luksuzni hotel Eden Rock v St. Barthsu. Zdaj je eden izmed najboljših hotelov na svetu in je pogosto na seznamih številnih znanih obrazov in zvezdnikov.

S Pippo ima razmerje dve leti, zanimivo je, da sta se nekaj mesecev videvala tudi leta 2012. Potem je Pippa tri leta imela razmerje z brokerjem Nicom Jacksonom. Ko sta se razšla, pa se je spet vrnila k Matthewsu.
Par se pogosto skupaj pojavlja na javnih dogodkih, prosti čas pa najraje preživi v naravi. Znano je tudi, da sta oba dobra smučarja, obožujeta tudi tenis in kolesarjenje.

V Jamesovi biografiji je še navedeno, da je obiskoval isto šolo kot princa William in Harry - vseučilišče Eton College v Windsorju.

Preberite tudi: Pippa obupana, ker Kate ne bo ob njej. Kliknite tukaj!