Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Jezeršek razkril, zakaj je papež Melanio vprašal za potico

25. 5. 2017; 07.01
Avtor: D. B.
Luka Jezeršek

Jezeršek, ki ga lahko sicer trenutno spremljamo v televizijski oddaji MasterChef Slovenija, se je pošalil tudi na račun medijev, ki so potico zamenjali s pico. foto: Pop Tv

Kuharski šef Luka Jezeršek je prepričan, da papež Frančišek tega ne more pozabiti. Zato je Melanio vprašal za potico.

V medijih še vedno odmeva pogovor o potici med papežem Frančiškom in prvo damo ZDA Melanio Trump. Nad njunim pogovorom je bil navdušen tudi sodnik tekmovalne kuharske oddaje MasterChef Slovenija Luka Jezeršek, ki je prepričan, da papež ne more pozabiti potice, ki mu jo je spekla njegova mama Sonja.

»Se še spomnite, da je naša mama Sonja v času velikonočnih praznikov za papeža Frančiška spekla potice? No, očitno je bil nad njo tako navdušen, da je prepričan, da potico je tudi Donald,« je zapisal Jezeršek na facebooku in dodal, da Melanii Trump priporoča, da se za nasvet o peki potic obrne na mamo Sonjo.

Tako se je šalil Luka Jezeršek na priljubljenem družabnem omrežju. foto: Zajem zaslonske slike

Jezeršek, ki ga lahko sicer trenutno spremljamo v televizijski oddaji MasterChef Slovenija, se je na priljubljenem družabnem omrežju pošalil tudi na račun medijev, ki so potico zamenjali s pico, in zapisal še: »Potica is new pizza (Potica je nova pica (op. p.) ... Mogoče bomo morali drugo leto v Vatikan pošiljati kar pico.«

Spomnimo, da je papež v Rimu med rokovanjem prvo damo ZDA vprašal, kaj daje jesti Donaldu Trumpu. Vprašanje je bilo postavljeno v španščini, prevajalec pa je prevedel le prvi del. Melania mu je v smehu odgovorila, a ni bilo jasno, ali reče pico ali potico. Oba, papež in prva dama, sta se nato nasmejeta, o Trumpovih prehranjevalnih navadah pa nista več razpravljala.

Preberite tudi: Alma povsem razočarana, nanj je stavila največ. Kliknite tukaj!


 

prejšnji članek
Slovenski glasbenik ujet z orožjem v roki
Kultura
Slovenski glasbenik ujet z orožjem v roki
naslednji članek
Obraz POP TV doživel takšne besede
Resničnostni šovi
Obraz POP TV doživel takšne besede