zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Smučarka je z vročo fotografijo razvajala oboževalce

30. 5. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
Lindsey Vonn

foto: Profimedia

Lindsey Vonn se je namesto na treninge raje odpravila v bleščeč Monako in tam uživala v dirki formule 1. Seveda je poskrbela tudi za vroče fotografije.

Ameriška smučarka Lindsey Vonn, ena izmed najuspešnejših smučark zadnjih let, ki hkrati velja za pravo lepotico med športnicami, na svojem instagramu velikokrat objavlja nekoliko bolj vroče fotografije, s katerimi draži svoje oboževalce. Tudi ta vikend se je odločila, da bo pobegnila pred treningi in pripravami na novo, olimpijsko, sezono in se bo raje zabavala v družbi dirkačev, manekenk in ostalih bogatašev. 

Lindsey se je sicer na veliko nagrado Monaka odpravila na povabilo svojega glavnega pokrovitelja, ki je hkrati tudi pokrovitelj enega izmed moštev formule ena. Seveda pa je smučarka podpirala tudi svojega dobrega prijatelja, Lewisa Hamiltona. Po fotografiji iz garaže in skupni fotografiji z manekenkama in fotomodeloma Bello Hadid in Winnie Harlow, pa je za konec poskrbela tudi za nekaj vroče krvi. Na instagramu je namreč objavila fotografijo, na kateri pozira v razkrivajočem bikiniju, ob njej pa je zapisala: ''Hvaležna sem za odlične prijatelje in zabavne avanture, vseeno pa gledam na horizont. Prihodnost je svetla.''

Preberite še: Plaz kritik: Lindsey Vonn "izvedla Ilko"

A post shared by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on

prejšnji članek
Ajda Smrekar: Kaj se dogaja z njenim videzom?
Svet slavnih
Ajda Smrekar: Kaj se dogaja z njenim videzom?
naslednji članek
Martina Denisu napisala čustveno sporočilo
Svet slavnih
Martina Denisu napisala čustveno sporočilo
#obraziavenija
obraziavenija