pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ilka Štuhec: Čustven spomin, ki zareže v srce …

7. 6. 2017; 12.00
Avtor: V. M.
Ilke Štuhec Slovenija ni vzljubila le zaradi izjemnih dosežkov, pač pa tudi zaradi pozitivne in prizemljen narave. Ilka ne skriva svojih čustev, tokrat je s prijatelji delila čustven spomin na preminulo psičko.

Ilka je močna ženska, ki pa se ne boji pokazati čustva ... foto: Tit Košir/M24.si

Prve poletne dni preživlja prva dama slovenskega smučanja v sproščenem vzdušju. Na instagramu je namreč s svojimi oboževalci delila počitniški utrinek, ki priča o tem, da se razvaja nekje na vročem soncu. Se je pa Ilka v teh dneh spomnila svoje ljube psičke Iše, od katere se je morala zaradi bolezni posloviti v začetku decembra 2016, ko so kosmatinko uspavali.

Iša bi pred dnevi praznovala 13. rojstni dan, zato je Ilka  spomin nanjo počastila s črno belo fotografijo, na kateri obe nosita masko za potapljanje. Poleg poletne fotografije je šampionka zapisala: ''Vse najboljše, zverinica. Upam, da v pasjih nebesih lepo ravnajo s teboj.''

Kako močno je bila smučarka nevezana na svojo psičko, smo lahko videli že preteklo leto, ko je po drugi zmagi v Val d'Iseru prejela v dar kravico. Slednjo je poimenovala po Iši, pred budnim očesom kamere pa tudi zajokala in razkrila, da so jo dogodki spomnili na ljubo kosmatinko.

Kakšno bo Ilkino poletje?

Ilka Štuhec se je sicer za nekaj časa poslovila od belih strmin, a to ne pomeni, da bo med vročimi poletnimi meseci počivala. Junija in julija jo namreč čaka razgibano delo na fizičnih pripravah, avgusta pa bo zopet stopila na ledena tla. Najprej jo čaka odhod v Evropo, potem pa v Čile, kjer bo 30 dni trenirala s slovensko moško smučarsko reprezentanco.

Preberite si še: Ponosna mama Nuša Derenda

happy birthday beastie hope doggy heaven treats you well

A post shared by ilka stuhec (@ilkastuhec) on

beach days

A post shared by ilka stuhec (@ilkastuhec) on

prejšnji članek
Krvavite med spolnim odnosom? Hitro obiščite ginekologa!
Zdravje
Krvavite med spolnim odnosom? Hitro obiščite ginekologa!
naslednji članek
Alya, si to res ti?
Svet slavnih
Alya, si to res ti?