901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska pevka dobi vse, kar hoče

8. 6. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
Ines Erbus

foto: Mare Vavpotič/M24

Ines Erbus predstavlja videospot za novo pesem, s katero se bo predstavila tudi na največjem hrvaškem glasbenem festivalu tega poletja.

Slovenska pevka Ines Erbus zopet navdušuje. Tik pred udeležbo na enem izmed največjih glasbenih festivalov v regiji, je že predstavila svojo novo pesem in videospot Torando. Z njima pa dokazuje, da postaja vse bolj uveljavljena pevka na področju Balkana.

''Moram ti priznati, da je to najboljša pesem, kar si jih so zdaj izdala! Bravo,'' in ''Ines, najboljša pevka si, spot je super,'' sta le dva pozitivna komentarja, ki sta se pojavila pod Inesino objavo, katero je pesem tudi uradno predstavila. Ines je videospot tokrat snemala v Sloveniji, v njem pa so predstavljene kar 3 različne scene in pevkine podobe, za katere se njena ekipa vedno dobro potrudi. Ravno pred časom nam je pevka namreč izdala, kakšni denarji se gibljejo pri snemanju njenih videospotov. ''Trudimo se in veliko vlagamo. To pa niso mali denarji. Za sam primer ene pesmi in videospota se vložek giblje nad 5 tisoč evrov pa tja do 10 tisoč.''

O čem pa njena nova pesem govori? Predvsem o slabi izkušnji v ljubezni in o tem, da se na starega fanta ne bo ozirala, ampak da bo stvari vzela v svoje roke, saj lahko dobi tisto, kar sama hoče. 

Videospot za pesem tornado si lahko ogledaš spodaj. 

Preberite še: Simona Weiss je bila preprosto dobra oseba.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Približuje se polna luna
Horoskop
Tedenski horoskop: Približuje se polna luna
naslednji članek
VIDEO: Kakšen objem neki, kdo sploh si? Znana pevka osramočena!
Svet slavnih
VIDEO: Kakšen objem neki, kdo sploh si? Znana pevka osramočena!