profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Klemen Slakonja že uresničuje skrivnostno napoved!

9. 6. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Oboževalci so se še nedavno spraševali, kam je poniknil priljubljeni multitalent Klemen Slakonja. Zaupal nam je, da se kmalu obeta razkritje, do katerega pa lahko sedaj že odštevamo dneve!

Klemen Slakonja v video parodiji na ruskega predsednika Vladimirja Putina. foto: YouTube

Zadnje mesece je bil Klemen Slakoja polno zaposlen, blestel je namreč na odrskih deskah. V začetku meseca maja nam je skrivnostno zaupal, da se na YouTube kanalu obeta nekaj novega. Vas je kaj mučila radovednost, v koga bi se lahko prelevil znani slovenski imitator?

Klemen kot nemška političarka Angela Merkel!

O tem, v kakšno podobo bo zdrsnil Klemen Slakonja, ni več nobenega dvoma. Igralec je namreč na družabnem omrežju facebook navdušeno napovedal odštevanje do dneva, ko si bomo lahko ogledali glasbene pripetije nemške kanclerke Angele Merkel. Ob tem je ponudil pogled na zanimivo podobo, oblečen je bil namreč v del kostuma, s pomočjo katerega bo upodobil političarkino postavo. Prijatelji in oboževalci so bili ob tem navdušeni, sporočili so mu, da komaj čakajo na ogled videa.

Sicer pa je bil Klemen do sedaj zelo skrivnosten glede novega dela v projektu TheMockingbirdMan, tekom katerega na porogljiv način oponaša pomembne svetovne voditelje in politike. Medtem ko je pred uprizoritvijo Donalda Trumpa vladala energična marketinška akcija, v kateri je Klemen zbiral prispevke za izvedbo projekta, pa se tokrat vse odvija v tišini. Le s čim nas bo tokrat presenetil nadarjeni igralec, ki je včeraj prejel častitljivo priznanje YouTube silver play button.

Preberite si še: Srečna družinica Jasne Kuljaj

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Marina pravi, da je to recept za mirno življenje
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Marina pravi, da je to recept za mirno življenje
naslednji članek
Od samske ženske do mame: Kako je Amal spremenila Clooneyja?
Svet slavnih
Od samske ženske do mame: Kako je Amal spremenila Clooneyja?
#nasazenazenska
nasazenazenska