Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tega si ni predstavljal niti v sanjah!

12. 6. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
milan vodopivec maja blagovič

Milan pravi, da je v Bonifaciju tudi nekaj njegove osebnosti. foto: M24

Igralec Milan Vodopivec se je znašel na vročem stolu kratke rubrike oddaje Planet Tv, kjer je moral v eni minuti odgovoriti na nekaj osebnih vprašanj. Tik-tak, kako se je znašel?

Milan Vodopivec je slovenski dramski igralec, ki smo ga vzljubili zlasti skozi oko kamere, ki spremlja pripetije v seriji Ena žlahtna štorija. A čeprav je lik Bonifacija Sveteta pošteno zaznamoval njegovo kariero, se lahko Milan pohvali z izjemno paleto raznolikih vlog in dosežkov. Njegovo pot je denimo osvetlila Borštnikova nagrada z diplomo za najboljšo epizodno vlogo ter nagrada žlahtni komedijant, ki si jo deli s skupino rokodelci v uprizoritvi Sen kresne noči, med katerimi je tudi zveneče ime iz štorije, Janez Starina. Sicer pa je Milan na odrskih deskah doma že od davnega leta 1974, ko je odigral manjšo vlog v Ostržkovih dogodivščinah.

Milan na vročem stolu …

Milan je za kratko rubriko na Planet tv razkril nekaj zanimivosti o sebi in liku Bonifacija, katerega osebnost se v posnetih sezonah kradoma preliva v njegovo – in obratno seveda. ''To je kar ena mešanica, se prav lik Bonifacija in Milan se nekako srečata nekje, enkrat je več Bonifacija, enkrat pa je več Milana.''

Igralec je hudomušno zaupal, da mu ni povšeči vino ali pivo, temveč voda, saj se piše Vodopivec.  Če bi moral izbirati med hribi ali morjem, bi se najraje odločil kar za srednjo pot, denimo za Sabotin nad Novo gorico. Glasba mu je sicer blizu, a je izbor odvisen od razpoloženja. Vsekakor rad posluša dobro glasbo, všeč mu je denimo slovita irska pevka Enya, pa tudi melodija meditacije prija njegovim ušesom.

Igralci Ene žlahtne štorije so postali prave slovenske zvezde. In kako se je bilo spoprijeti s slavo, ki jo je s seboj prinesla serija? ''Ja, prijetno. Nekaj novega, da v teh poznih, zrelih letih doživiš nekaj takega. Prijetno,'' je še povedal Milan, ki si niti v sanjah ni predstavljal, da se bo upokojil z likom župnika.

Preberite si še: Tako je zet pokojnega predsednika Janeza Drnovška videti danes

Milan Vodopivec in Maja Blagovič sta se odlično znašla v čevljih svojih likov.

Milan Vodopivec in Maja Blagovič sta se odlično znašla v čevljih svojih likov. foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Ko se pojavita, ju vsi opazijo: To so 4 najlepši pari horoskopa!
Horoskop
Ko se pojavita, ju vsi opazijo: To so 4 najlepši pari horoskopa!
naslednji članek
Kaj vidite na tej sliki in kaj to pove o vas?
Zdravje
Kaj vidite na tej sliki in kaj to pove o vas?