Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnik Usodnega vina razkril, da bo postal ženin

15. 6. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
Klemen Janežič - OBREZ!!!

Klemen Janežič foto: Mediaspeed

Klemen Janežič pred novo veliko vlogo.

Snemanje priljubljene slovenske nadaljevanke Usodno vino se je že zaključilo, a so pred glavnimi igralci že številni novi projekti in pa nove prelomnice v njihovih življenjih. Eno izmed njih je pred dnevi izdal tudi glavni igralec Klemen Janežič, ki je kar štiri sezone upodabljal priljubljenega zdravnika Martina Rozmana. Postal bo namreč ženin!

No, ženin bo zaenkrat postal samo na odru, saj se pripravlja na novo uprizoritev klasične slovenske dramske igre in prve komedije v slovenskem jeziku, ki je nastala izpod rok slovenskega pisatelja Antona Tomaža Linharta - Županova Micka. Klemen bo v komediji, ki na odre prihaja 22. septembra, igral Anžeta, lik Mickinega ženina, v vlogi le-te pa se mu bo na odru pridružila Nina Valič. Poleg njiju bosta v komediji zagotovo nastopila še Klemen Slakonja in Saša Pavlin Stošić, ki je ob Janežiču zaigrala že v vlogi Karin zaigrala tudi že v Usodnem vinu. 

Morda pa bo pred oltar Klemen stopil tudi v resničnem življenju, saj se že nekaj časa šušlja, da je zaročen z igralko Nino Ivanišin, a teh govoric zaenkrat še nobena stran ni komentirala. 

Preberite še: Zvezda serije Usodno vino popolnoma neprepoznavna. 

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Prihajajo bolj umirjeni dnevi
Horoskop
Tedenski horoskop: Prihajajo bolj umirjeni dnevi
naslednji članek
Natalija Kolšek je ne skriva več!
Svet slavnih
Natalija Kolšek je ne skriva več!