stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je ponos, sreča in radost slavnega pevca Adama Levina

19. 6. 2017; 12.00
Avtor: V. M.
adam levine

Pravijo, da mu očetovstvo lepo pristoji, on pa se strinja, da je lepo biti očka. foto: Profimedia

Svet je včeraj obeležil dan očetov, poseben praznik za vse predane in srčne očete, ki puščajo v otroškem svetu velik pečat. Svoj ponos je z oboževalci delil tudi pevec skupine Maroon 5.

Ameriški pevec Adam Levine je obudil spomin na dan, ko je postal ponosni oče hčerkice Dusty Rose. Da bi obeležil svoj prvi dan očetov, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delil fotografijo hčerke, stare tri dni. Na črno beli fotografiji Dusty Rose mirno spi na njegovih golih prsih. Nad objavo so se seveda povsem raznežile oboževalke, zlasti mamice, ki jih Adam navdušuje s predano vlogo družinskega očeta.

''Adam, očetovstvo ti res pristoji, uživaj v vsakem trenutku s svojo čudovito družino. Srečen dan očetov!''

''Kako lepa fotografija, Adam! Ta mala princesa se bo za vedno oklepala tvojega srca. Pokaži ji, da pravi moški tudi z mamico ravna kot s princesko. Tako bo imela najboljšega vzornika.''

''Prepričana sem, da sta in da bosta tudi v prihodnje z Behati čudovito opravljala starševsko vlogo. Zaslužiš si to princesko ravno toliko, kot si ona zasluži, da si ti postal njen očka. Želim ji, da zraste v zdravo deklico, ljubezni sem prepričana, da ima v izobilju.''

Sicer pa manekenka Behati Prinsloo in Adam nista naklonjena objavljanju fotografij svoje male princeske. Slednje povsem razumejo tudi oboževalci, Judy je denimo Adamu sporočila, da bi bila sicer vesela, če bi lahko videla tudi kakšno novejšo fotografijo prikupne deklice, a da seveda povem razume in spoštuje njegovo odločitev, da je ne želi deliti s svetom.

Poglejte si še, kako je Adam obeležil materinski dan. Pevec res zna igrati na ženske strune ...Raznežil je namreč več kot 250 tisoč oboževalk!

Behati Prinsloo in Adam Levine

Behati Prinsloo in Adam Levine foto: Vir: Instagram

foto: Facebook

prejšnji članek
Tanja Žagar zdaj vse povedala ...
Svet slavnih
Tanja Žagar zdaj vse povedala ...
naslednji članek
Tedenski numeroskop: Priložnost za nekaj novega
Zdravje
Tedenski numeroskop: Priložnost za nekaj novega