dnevnik 191 Odkrito.si

Dnevnik: Darja Groznik doživela šok zaradi plače

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 24. aprila

kate middleton, william, dojenček, novorojenček Svet24.si

Kate in William pokazala novega princa

Toronto, kombi Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

severina pevka hrvaška Njena.si

Severina šokirana in v solzah

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

To je ponos, sreča in radost slavnega pevca Adama Levina
| V. M.

To je ponos, sreča in radost slavnega pevca Adama Levina

Svet je včeraj obeležil dan očetov, poseben praznik za vse predane in srčne očete, ki puščajo v otroškem svetu velik pečat. Svoj ponos je z oboževalci delil tudi pevec skupine Maroon 5.

Ameriški pevec Adam Levine je obudil spomin na dan, ko je postal ponosni oče hčerkice Dusty Rose. Da bi obeležil svoj prvi dan očetov, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delil fotografijo hčerke, stare tri dni. Na črno beli fotografiji Dusty Rose mirno spi na njegovih golih prsih. Nad objavo so se seveda povsem raznežile oboževalke, zlasti mamice, ki jih Adam navdušuje s predano vlogo družinskega očeta.

''Adam, očetovstvo ti res pristoji, uživaj v vsakem trenutku s svojo čudovito družino. Srečen dan očetov!''

''Kako lepa fotografija, Adam! Ta mala princesa se bo za vedno oklepala tvojega srca. Pokaži ji, da pravi moški tudi z mamico ravna kot s princesko. Tako bo imela najboljšega vzornika.''

''Prepričana sem, da sta in da bosta tudi v prihodnje z Behati čudovito opravljala starševsko vlogo. Zaslužiš si to princesko ravno toliko, kot si ona zasluži, da si ti postal njen očka. Želim ji, da zraste v zdravo deklico, ljubezni sem prepričana, da ima v izobilju.''

Sicer pa manekenka Behati Prinsloo in Adam nista naklonjena objavljanju fotografij svoje male princeske. Slednje povsem razumejo tudi oboževalci, Judy je denimo Adamu sporočila, da bi bila sicer vesela, če bi lahko videla tudi kakšno novejšo fotografijo prikupne deklice, a da seveda povem razume in spoštuje njegovo odločitev, da je ne želi deliti s svetom.

Poglejte si še, kako je Adam obeležil materinski dan. Pevec res zna igrati na ženske strune ...Raznežil je namreč več kot 250 tisoč oboževalk!