Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kim Kardashian: Moje fotografije so bile prirejene

22. 6. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
Kim Kardashian

foto: Profimedia

Pred časom so svetovni svet preplavile fotografije Kimine celulitaste zadnjice. Ona zdaj pravi, da so bile le-te računalniško obdelane.

Konec meseca aprila so v javnost prišle fotografije Kim Kardashian med dopustovanjem v Mehiki, na katerih je bil dobro viden starletin celulit. Zaradi fotografij je na svojem instagramu izgubila več kot 100 000 sledilcev, ki so jih zmotile njene lažne in obdelane fotografije, na katerih je videti, kot da je njena postava več kot popolna. Zdaj pa ima Kim za vse popolnoma drugačno zgodbo in krivdo prenaša na druge. 

36-letna zvezdnica resničnostnih šovov je gostovala v pogovorni oddaji The View, kjer je spregovorila o svojem zasebnem življenju. Ob tem pa je krivdo za njen videz preusmerila na tiste, ki so fotografije posneli. ''Ja, nisem bila v najboljši formi, 12 tednov nisem telovadila, imela sem 2 operaciji na svoji maternici ... Potem pa so ljudje še računalniško obdelali moje fotografije, da sem bila videti še slabše, kot sem bila in jih poslali naokoli,'' je v pogovoru povedala Kim in nato priznala, da so jo fotografije vseeno prisilile v to, da je začela spet intenzivno telovaditi in skrbeti za svoje telo. 

Ob tem pa številni verjamejo, da je to le še eden od Kiminih izgovorov, saj ne želi priznati, da je bilo njeno telo res videti takšno, kakršno je bilo na fotografijah iz Mehike. 

Preberite še: 4-letna hči Kim Kardashian nori zaradi fotografov!

prejšnji članek
Tina Maze pokazala zapeljive noge
Svet slavnih
Tina Maze pokazala zapeljive noge
naslednji članek
Ljubezen po domače: Urša priznala, da je malo stvari pristnih
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Urša priznala, da je malo stvari pristnih