pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To so noge 63 letne zvezdnice

22. 6. 2017; 07.00
Avtor: K.A.
Christie Brinkley

Christie Brinkley foto: Profimedia

Le kako ji uspeva, da je še vedno tako zelo mladostna?

Zaradi svojega mladostnega videza se Christie Brinkley (63) pogosto pojavlja na naslovnicah modnih časopisov, mnoge pa zanima v čem je skrivnost njenega čudovitega videza. Manekenka je mama treh otrok, za seboj pa ima tudi štiri zakone. Svoj mladosten videz pripisuje predvsem genetiki in veganski prehrani. Njena jutra se tako večinoma začenjajo s kavo in kozjim jogurtom, borovnicami, malinami, papajo, chia semeni in orehi.

Ko se je nedavno vsa v belem pojavila na ulicah New Yorka, je številnim zastal dih. Njene noge so zaustavljale promet in njena postava je jemala dih. Le redko kdo bi se usodil pomisliti, da je znana manekenka stara že 63 let. Številne mlajše kolegice ji močno zavidajo, številnim vrhunskim manekenkam pa se še pri teh letih lahko postavi ob bok.

In v čem je skrivnost njene večne mladosti? "Mislim, da je ključ moje lepote v tem, da se redno posvečam telovadbi in skrbim, da je moja prehrana čim bolj uravnotežena. Seveda mi to vedno najbolje ne uspeva, a v večini primerov se trudim, da jem bolj zdravo in organsko pridelano hrano," je bila v intervjuju iskrena Christie.

Še vedno je videti naravnost osupljivo. foto: Profimedia

prejšnji članek
Katarina Čas na konec čaka že 7 let
Kultura
Katarina Čas na konec čaka že 7 let
naslednji članek
Bila mu je kot sestra, zdaj sta poročena
Svet slavnih
Bila mu je kot sestra, zdaj sta poročena