favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zdravniki opozarjajo: Znana igralka širi lažne informacije

28. 6. 2017; 09.01
Avtor: D. B.
gwyneth paltrow

Igralka je sicer pred kratkim gostovala v šovu Jimmyja Kimmela in takrat ni imela pojma, kaj točno se nahaja na njeni strani. foto: Profimedia

Gwyneth Paltrow je lastnica portala Goop, ki se med ostalim ukvarja tudi z zdravim življenjem. Zdravniki trdijo, da je njen spletni portal poln napačnih informacij.

Eden od spornih proizvodov na portalu Goop, katerega lastnica je ameriška igralka Gwyneth Paltrow, so zdravilni obliži za telo, za katere igralka trdi, da uravnavajo energijo in njen pretok skozi telo ter da so narejeni iz materiala, ki ga NASA uporablja v svojem vesoljskem programu. Iz NASE so že ostro zavrnili navedbe na igralkinem portalu.

Na omenjeni spletni strani lahko najdemo tudi članek, ki opozarja, da so tamponi toksični za žensko telo, na kar so se odzvali nekateri zdravniki ter Gwyneth opozorili, da takšne trditve niso pravilne in so celo bizarne.

Igralka je sicer pred kratkim gostovala v šovu Jimmyja Kimmela in takrat ni imela pojma, kaj točno se nahaja na njeni strani, ko pa ji je voditelj zastavil kar nekaj neprijetnih vprašanj, je poskušala vse skupaj obrniti na šalo.

Preberite tudi: Je res tako naivna? Tako ji je pojasnil, zakaj je poljubljal drugo! Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Franci Zavrl pred oltar z znano novinarko!
Svet slavnih
Franci Zavrl pred oltar z znano novinarko!
naslednji članek
V javnosti bi se skoraj pojedla
Svet slavnih
V javnosti bi se skoraj pojedla