mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ryan Reynolds v objemu z drugo - kje je njegova žena?

7. 7. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
Po svetovnem spletu je zaokrožila zanimiva fotografija ...

Igralec Ryan Reynolds je že od leta 2012 poročen z igralko Blake Lively, s katero ima tudi dva otroka, hčeri James in Ines. Zdaj pa je po svetovnem spletu zaokrožila fotografija, na kateri se Ryan objema z drugo žensko. Kaj se dogaja? 

foto: Profimedia

V resnici gre za najstnico, ki v resničnem življenju ni nikoli spoznala slavnega igralca in se z njim ni nikoli fotografirala. Gabi Dunn je namreč na svojem twitter profilu delila fotografijo, ki jo je ustvarila s pomočjo programa za urejanje in spreminjaje fotografij. Le nekaj dni po maturantskem plesu jo je namreč pustil fant, s katerim je na njem tudi plesala. ker je bila za spomin na ples skupne fotografije, je svojega nekdanjega fanta raje zamenjala s postavnim igralcem, ki ga je umetno dodala na svojo fotografijo. Gabi pa je ob fotografiji še zapisala: ''S fantom sva se razšla le nekaj dni po maturantskem plesu, zato sem se odločila, da fotografije priredim z Ryanom Reynoldsom'' ta twitt pa je naslovila direktno na igralca. 

Še boljši pa je bil njegov odziv, ki je zapis in fotografijo delil na svojem profilu in ob tem še zapisal: ''Naslednjič bi ga morala fotoshopirati še čez njegovo fotografijo v letopisu, ne igraj se z Gabi.''

Zaradi njegovega sodelovanje je fotografija v trenutku pisanja tega prispevka dosegla že več kot 130 delitev, všečkalo pa jo je že več kot 500 tisoč uporabnikov tega priljubljenega družbenega omrežja. 

Potem, ko je fotografija zaookrožila po svetovnem spletu pa se je oglasil tudi dekletov nekdanji fant, Jeff Bright‏, ki je objavil originalno fotografijo in ob tem pripisal, da se bo Ryanu maščeval tako, da si ne bo ogledal nadaljevanja filmske uspešnice Deadpool. 

prejšnji članek
Andreja na plaži jemala dih
Svet slavnih
Andreja na plaži jemala dih
naslednji članek
Novaka Djokovića obtožil umazanih stvari
Svet slavnih
Novaka Djokovića obtožil umazanih stvari