pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prvič spregovorila o tragediji: Mama je očeta ubila v samoobrambi

25. 7. 2017; 11.01
Avtor: D. B.
charlize theron

Charlize Theron pravi, da je očetova smrt ni pretresla. Huje je bilo odraščanje ob alkoholiku, je še pojasnila. foto: Profimedia

Igralka Charlize Theron je spregovorila o grozljivem otroštvu in odraščanju ob očetu, ki je bil alkoholik.

Mama slavne Charlize Theron je v samoobrambi ubila igralkinega očeta, ki je bil alkoholik in jo je zlorabljal. Igralka nikoli ni želela komentirati svoje preteklosti, zdaj pa je končno spregovorila.

Ko je bila gostja v televizijski oddaji The Howard Stern Show, je igralka priznala, da je bilo bolj stresno živeti z očetom, kot pa je bila pretresljiva njegova smrt. Dejala je še, da je zaradi travm iz otroštva morala na terapijo, s pomočjo katere se je končno znebila tistega, kar jo je spremljalo tudi, ko je bila odrasla.

"Moj oče je bil alkoholik, tega sem se sramovala. Vsi govorite o streljanju kot o nekem črnem oblaku, ki se je zgrnil nad moje življenje, a med odraščanjem me je bolj prizadelo tisto, kar sem preživljala vsak dan, ko sem živela v hiši z alkoholikom, se zbujala zjutraj in nisem vedela, kaj se bo tisti dan zgodilo," je povedala.

"Nisem vedela, kako bo videti moj dan, vse je bilo odvisno od nekoga drugega in od tega, ali bo pil ali ne. Ko je bil ustreljen, sem se počutila grozno. Vsi smo bili tam. Dolgo sem se pretvarjala, da se to ni zgodilo, ljudem sem govorila, da je moj oče umrl v prometni nesreči. Kdo bi ljudem povedal, kaj se je v resnici zgodilo?

Igralkin oče je takrat pijan napadel njeno mamo, in glede na to, da ga je ustrelila v samoobrambi, mama slavne igralke ni končala v zaporu. Charlize se je dolgo borila in molčala o vsem, dokler ni ugotovila, da bi bilo najbolje, da obišče terapevta.

Preberite tudi: Zvezda Usodnega vina pred novo preizkušnjo. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Neljuba nezgoda igralke Usodnega vina
Svet slavnih
Neljuba nezgoda igralke Usodnega vina
naslednji članek
Hči Mance Špik ima raje kot dekliške igrače tole
Svet slavnih
Hči Mance Špik ima raje kot dekliške igrače tole