Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Šok: Lepa Brena zaradi nasilja v družini pristala na Centru za socialno delo!

28. 7. 2017; 07.01
Avtor: D. B.
Lepa Brena, Slobodan Živojinović

Ali Slobodan Živojinović trpinči Lepo Breno? foto: Profimedia

Mož naj bi znano srbsko pevko trpinčil. Lepa Brena trdi, da je vse skupaj izmišljeno.

Fahreta Jahić- Živojinović, bolj znana kot Lepa Brena, je od začetka svoje kariere tarča raznih tračev, odkar je postala tudi poslovna ženska, pa naj bi konkurenca posegla tudi po nizkotnih prijemih. Tako so njenega soproga Slobodana Živojinovića anonimno prijavili, da jo trpinči, zaradi česar je pop pevka pristala celo na Centru za socialno delo v Beogradu, piše srbski Alo.

Brena je o tem sama obvestila javnost tako, da je na instagramu objavil dopis, ki ga je, kot poroča Alo, prejela od neke Marije, ki je Centru dala lažno prijavo. V njem piše, da je vsa zgodba izmišljena, z namenom, da bi se diskreditiralo Breno, pa tudi njeno podjetje Grand Produkcija.

"Dobili smo nalogo našega virtualnega šefa, da je potrebno poklicati socialno ustanovo in prijaviti nasilje v družini  Živojinović. Vse lahko preverite na socialni ustanovi in videli boste, da so tam anonimne prijave. To smo delali, prijavljali ... Epilog te akcije naj bi bil, da se Brena pojavi na naslovnicah tabloidov in da se ta tema obdela v jutranjih programih. Na ta način bi se Garnd diskreditiral in zmanjšal bi se njegov vpliv v medijskem svetu. Lepa Brena se je sicer odzvala pozivu socialnega delavca v Novem Beogradu in demantirala zgodbo, a se je hitro pojavila na naslovnicah, da ne plačuje elektrike." 

Lepa Brena je ob objavo zgornjega besedila pripisala "žalosno in klavrno", isti dopis pa je na svojem instagramu objavil tudi pevkin sin Viktor Živojinović.

To naj bi se zgodilo sicer že pred časom, a pevka in solastnica podjetja Grand o tem ni želela obvestiti javnosti, dokler ni imela dokaza, da je afera kreirana s ciljem, da omaje njen ugled in posel njene družine.

Preberite tudi: Menedžer Tanje Žagar pokazal posledice problemov. Kliknite tukaj!

Fahreta Jahić- Živojinović
prejšnji članek
Prvič za Almo Rekić: Izdala sladke skrivnosti!
Svet slavnih
Prvič za Almo Rekić: Izdala sladke skrivnosti!
naslednji članek
Obraz POP TV pokazal izklesano postavo
Zdravje
Obraz POP TV pokazal izklesano postavo