Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gole fotografije slavno igralko spravile v smeh

3. 8. 2017; 12.00
Avtor: K.A.
Kate Beckinsale

Kate Beckinsale foto: Profimedia

Kate Beckinsale velja za eno najlepših hollywoodski igralk, na svetovnem spletu pa se pogosto pojavijo njene gole fotografije.

"Na spletnem portalu Reddit se pogosto pojavijo gole fotografije znanih osebnosti, a seveda gre za fotomontažo. Na telesa porno zvezd nalepijo znane osebnosti in to se je zgodilo tudi meni. Ko sem videla sebe, sem se začela smejati, sedela sem na kavču z več moškimi v akciji," je v nedavnem intervjuju razkrila igralka in povedala, da je fotografije takoj poslala svoji mami, ki pa sprva ni vedela, da gre za lažne fotografije in ji je zgroženo odgovorila. "Joj dušica moja, pa ja ne." Igralka ji je kasneje seveda vse pojasnila, mami pa se je pošteno oddahnilo, ko je slišala kakšna je prava resnica.

Zdi pa se, da se s takšnimi fotomontažami dobro nosi njen trenutni srčni izbranec Matt Reif (21), ki je od slavne igralke mlajši kar 23 let. Igralka je bila od leta 2004 v razmerju z režiserjem Lenom Wisemanom, s katerim sta se razšla, ker nista več našla skupnega jezika.

prejšnji članek
Lahko dojenje prepreči poporodno depresijo?
Zdravje
Lahko dojenje prepreči poporodno depresijo?
naslednji članek
Kate zgoraj brez, oboževalci osupli
Svet slavnih
Kate zgoraj brez, oboževalci osupli