zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Priljubljeni Hollywoodski par presenetil z ločitivijo

7. 8. 2017; 05.00
Avtor: K.M.
anna faris, cris pratt

foto: Profimedia

Igralca so kot par oboževali zaradi dobre volje in medsebojne naklonjenosti.

Igralca Chris Pratt in Anna Faris sta javnost in svoje oboževalce šokirala z novico, da se po 8 letih zakona sporazumno ločujeta. V preteklosti so se sicer že pojavile govorice, da je Chris Anno varal s svojimi soigralkami, tudi Jennifer Lawrence, ki pa jih je par vztrajno zanikal ter večkrat označil za lažne in boleče. Očitno pa ni bilo vse tako lepo, kot je delovalo na prvi pogled. 

Anna, ki je v javnosti najbolj znana po seriji filmov Film, da te kap, in Chris, ki ste ga nazadnje lahko spremljali v filmu Potniki, imata iz zakona 5-letnega sina Jacka novico o ločitvi pa sta sporočila preko svojih družbenih omrežij, kjer sta zapisala: ''Žalostna sva, ker morava objaviti, da se uradno ločujeva. Dolgo sva se močno trudila in sva resnično razočarana. Najin sin ima dva starša, ki ga imata zelo rada in zaradi njega želiva to narediti zasebno. Še vedno se imava rada in bova vedno spoštovala skupen čas ter imela še naprej globoko spoštovanje en do drugega.''

Oboževalci so nad ločitvijo še bolj razočarani, saj par, poleg raznih govoric v preteklosti, ni kazal znakov za to, da bi lahko v razmerju imela kakšne večje težave. Še več, veljala sta za enega izmed najbolj prisrčnih parov, ki si je medsebojno ljubezen izkazoval tudi na številnih javnih prireditvah. 

prejšnji članek
Kaj se dogaja z oprsjem slavne pevke?
Svet slavnih
Kaj se dogaja z oprsjem slavne pevke?
naslednji članek
Sledite tem znakom, pa boste takoj prepoznali laž
Zdravje
Sledite tem znakom, pa boste takoj prepoznali laž