Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj je slavni igralec počel z nuno?

9. 8. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
primož forte in lučka počkaj

'Sz mojo tanrtaljubšo sestro..' foto: Facebook

Kdo je ženska, ob kateri se je igralec Primož Forte navdušeno zazrl v fotografski objektiv? Ona skrivnostna, on z nasmeškom do ušes. Da je njegova 'tanartaljubša' sestra, veselo kima.

Vsak zaključek je nov začetek, pravijo ustvarjalci briške nadaljevanke Ena Žlahtna Štorija. Da pa se bomo lahko jeseni usedli v naslonjače in se potopili v nove zgodbe, igralci že pridno snemajo prizore 6. sezone. Le kaj so tokrat zakuhali trije slavni avtorji? Je pisateljsko pero za seboj pustilo še bolj zapletene pripetije? O slednjem se bomo lahko prepričali prav kmalu …

Našo radovednost pa občasno potešijo ali bolje rečeno začinijo kar sami igralci Štorije, ki na družabnih omrežjih objavljajo utrinke iz snemanj. Primož Forte, ki v seriji igra simpatičnega Gušta, je tako denimo objavil fotografijo, na kateri pozira skupaj z gospo v redovniški opravi. Da je njegova 'tanartaljubša sestra' je poleg zapisal in tako razkril nov obraz, ki se bo pojavil  v zgodbi.

Kdo je Guštova 'tanartaljubša' sestra?

Kot smo preverili, je gospa v redovniški opravi dramska igralka Lučka Počkaj. 51 letnica se ponaša z izjemno igralsko zgodovino, skozi katero so jo popeljale številne žanrsko raznolike vloge. Kako se bo nadarjena igralka odrezala v slavni Štoriji, pa bomo lahko videli že to jesen.

Preberite si še: To so novi obraz Ene žlahtne štorije

prejšnji članek
Znana pevka povsem na tleh in čisto uničena
Svet slavnih
Znana pevka povsem na tleh in čisto uničena
naslednji članek
Sramota ali pohvala? Poglejte, kaj si je tetoviral slavni sin
Svet slavnih
Sramota ali pohvala? Poglejte, kaj si je tetoviral slavni sin