stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Olala, Messi preseneča! Ste ga že kdaj videli zapeljivega in seksi?

16. 8. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
messi

Leo Messi foto: Facebook

Smo kar nekako navajeni, da se po nogometnem igrišču v vsej svoji zapeljivosti podi Ronaldo, medtem ko smo pri Messiju bolj osredotočeni na njegov talent. A pozor, drage dame, zvezdniški nogometaš je tokrat razkril, da se lahko tudi on pohvali z zapeljivim telescem.

S strastjo talentiranega nogometaša preigrava žogo pod zvezdniškimi žarometi in navdušuje publiko s tehnikami nogometnega virtuoza, ki se je zapisal v zgodovino, kot eden najbolj vrednih nogometašev vseh časov.

Messijevo podobo zaznamuje  kuštrava glava in štrenasta bradica, ob misli na njegovo ime, dekleta pač ne vzdihujejo tako, kot ob pogledu na portugalskega nogometaša Cristiana Ronalda. Messi v svojih bojnih vrstah res ne postavlja na ogled svojih adutov, kar pa ne pomeni, da jih ne more razkriti tedaj, ko za to napoči čas.

Denimo ob sproščenih trenutkih, s svojo lepo soprogo Antonello Roccuzzo, s katero sta si konec junija obljubila večno zvestobo. Zaljubljeni parček je z oboževalci delil poletno fotografijo, ki sta jo posnela na svojem domu v Barceloni. Messi je fotografskemu objektivu nastavil zapeljivo telesce, ki so ga prekrivale zgolj rdeče kopalne hlače. Posnetek, ob katerem je zapredla marsikatera oboževalka, razkriva tudi svežo intimno tetovažo, ki je zapeljivo kuka izza roba hlačk. Messi, le kakšna silhueta se nahaja tam spodaj?

Preverite še: Kako čuten je Messi, ko se predaja strastem ...

prejšnji članek
Severina odštela pravo premoženje za to obleko
Svet slavnih
Severina odštela pravo premoženje za to obleko
naslednji članek
Poglejte, s katero lepotico se je zabaval Denis Porčič
Svet slavnih
Poglejte, s katero lepotico se je zabaval Denis Porčič